SUŠTA ELEGANCIJA Novak dominira na terenu, a Jelena u loži, nosi otmen komad za sva vremena (FOTO)

16:40 | 04-07-2024

Šoutajm 0

Jelena je ponovo zablistala

Jelena
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igra protiv Džejkoba Firnlija u drugom kolu Vimbldona. Srbin vodi sa 2:0 u setovima i na dobrom je putu da upiše trijumf. On blista na terenu, a Jelena Đoković na tribinama.

Jelena Đoković je za Vimbldon, koji je poznat kao najstariji i najprestižniji tenski turnir, sa dugom tradicijom i pravilima ponašanja, izabrala elegantnu kombinaciju inspirisanu biznis modom.

Poznato je da ovaj turnir okuplja brojne poznate ličnosti, pa često VIP tribine deluju kao modna pista, a ustaljena je praksa da dame i gospoda dolaze u nešto lepšem, svečanijem ruhu na ovaj događaj.

Jelena je uskočila u sofisticirano, odlično skrojeno odelo boje peska, a upotpunila ga je svilenom bluzom na tanke bretele u boji šampanjca.

Izdanje je zaokružila odličnim detaljima poput kožnog kaiša u boji karamele sa zlatnom šnalom, zanimljivih zlatnih minđuša, zlatne narukvice i ogrlice sa biserom. Nabacila je diskretan mejkap, isfenirala se na ravno i naravno - nije zaobišla moderne naočare za sunce.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading