KANTE U BRAKU SA 14 GODINA STARIJOM ŽENOM Inspiriše ga da trči kao navijen

07:23 | 05-07-2024

Šoutajm 0

Reprezentativac Francuske Ngolo Kante (33) u braku je sa poslovnom ženom Džud Litler (47), bivšom suprugom Džibrila Sisea s kojim ima troje dece.

fudbal
Profimedia

Ako postoji fudbaler na koga deca treba da se ugledaju, to je svakako reprezentativac Francuske Ngolo Kante (33). Trenutno je jedini igrač koji za život zarađuje u Saudijskoj Arabiji, a na EURO 2024. trči kao navijen i igra u vrhunskoj formi. Potpuno je opravdao krilaticu: „71 odsto Zemlje prekriveno je vodom, a ostalih 29 posto Kanteom!“.

Rođen je 1991. godine u Parizu. Njegovi roditelji migrirali su u Francusku iz Malija 11 godina pre njegovog rođenja. Odrastao je u predgrađu Pariza u porodici nižeg sloja, a kao dete ostao je bez oca. Sav teret podizanja dece pao je na njegovu majku, koja je radila kao čistačica.

fudbal Profimedia
 

Kako bi joj pomogao da prehrani porodicu, skupljao je smeće koje je kasnije prodavao. O Kanteovom privatnom životu retko se piše, a mnogo je zanimljiviji od sjajnih partija i brojnih trofeja.

Oženio je bivšu Džibrila Sisea, Džud Litler (47). Džud i Džibril venčali su se 18. juna 2005, a razveli u oktobru 2014. Imaju troje dece: Kasijus, Princ Kobi i Marli Džekson.

Momci, srećno

Na prilično jednostavan način uspeva da motiviše ekipu. To je objasnio Brazilac David Luiz iz vremena dok su bili saigrači u Čelsiju.

 - Igrači pre meča stoje u krugu i svaki od njih na smenu drži govor, a onda je na red došao Kante i samo je rekao: „Momci, srećno“.

Kante je u Englesku stigao 2015, a verovatno je tada i upoznao buduću suprugu, a zanimljivo je da fudbaler Al Itihada nije otkrio ni kada su se venčali.

Par svoj život drži u strogoj privatnosti, na internetu je nemoguće pronaći njihovu zajedničku fotografiju i još uvek nemaju decu.

Džud je bivša manekenka, poslovna žena, rijaliti TV zvezda i intrigantna voditeljka. Rođena je 30. novembra 1975, a kada je napunila 20 godina pokrenula je uspešan posao. Godine 2005. postala je „Ladi of the Manor“ kada su se ona i bivši muž preselili u Frodšam, u Češiru.

Odmeren i skroman

U lokalnom Sirenu (predgrađe Pariza) počeo je da trenira fudbal, a kasnije stečeno bogatstvo (u Čelsiju je zarađivao oko 340.000 evra nedeljno, ali je i dalje vozio „mini“) uopšte ga nije promenilo. Ostao je odmeren, skroman, stidljiv, sa povremeno zaraznim osmehom i ne baš najnovijim modelom mobilnog telefona.

Džud se pojavljivala u raznim televizijskim dokumentarcima, emisijama i čet emisijama, uključujući „Putovanje s poznatim trenerom“, „Celebriti Come Dine with Me“ i „Britain’s Flashiest Families“.

Takođe je poznata po svom velškom dokumentarcu pod nazivom „The Vag from Vales“ na S4C. Džud je radila i kao frizer, ali i kao prezenter na televizijskim kanalima ITV Vels i S4C.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading