GOTOV JE Reprezentativac gaučosa ima problem s devojkom: Prsata Argentinka kao autogol

06:00 | 21-07-2024

Šoutajm 0

Emilija Ferero streljala pogledom dečka tokom fotkanja posle osvajanja Kopa Amerike

Tais Ibara

 

Naizgled bezazleno fotkanje posle osvajanja Kopa Amerike moglo bi Hulijanu Alvarezu da napravi pakao u vezi. Na to ukazuje ubistveni pogled njegove devojke, očigledno opasno ljubomorne.

Tais Ibara Printscreen/Instagram
 

Atletiko zove Pauka

Alvaro Morata je prodat Milanu za 13 miliona evra, Memfis Depaj je otišao po isteku ugovora, pa Dijego Simeone traži rešenje za napad Atletika. „Mundo deportivo“ tvrdi da mu je prvi izbor zemljak Hulijan Alvarez iz Mančester sitija. Argentinac je u senci Erlinga Holanda, pa trener Madriđana vidi šansu u tome da ga dovede. Samo da zavuče ruku u sef, jer „gaučos“ prema Transfermarktu vredi 90 miliona evra.

Dakle, nedavno tokom slavlja na terenu u Majamiju po osvajanju Kopa Amerike - Argentina pobedila Kolumbiju 1:0 (Lautaro 112) - Alvarez je ispunio želju navijačici da se slikaju.

 

 

Nije, međutim, ni slutio da je iza njegova izabranica srca Emilija Ferero, koja je taj prizor ispratila streljačkim pogledom.

 

 

Možda 24-godišnji napadač ne bi bio u problemu, ali je prsata Argentinka s fotografije objavila „trofej“ na društvenim mrežama, a one, evo, znaju da budu surove. U to se uverio i Pauk, kako zovu Alvareza.

 

 

Crnka bombastičnog izgleda se zove Tais Ibara, Argentinka koja živi u Majamiju.

 

 

Snažna žena, voli boks

Tais je bila predstavnica Argentine na izboru za mis Južne Amerike 2022.
„Ona je s juga Argentine, snažna žena, preduzimljiva i sportistkinja. Voli mnoge sportove, ali najviše boks. Ona je žena koja voli izazove i ponosna je predstavnica argentinskih žena“, tako su je predstavili uoči izbora.

Na Instagramu se vidi da je bodrila zemljake tokom minulog šampionata u SAD, zbog kojeg je u Brazilu bila tragedija, kao i da ne preza od toga da objavljuje vrele fotke i video-snimke.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading