PROPALA NAMEŠTALJKA Vrela Ruskinja nosi zastavu Kipra, tu je i Srbin

22:10 | 25-07-2024

Šoutajm 0

Zapadnjaci pokušali da napakoste lepoj atletičarki tvrdeći da deli sadržaj na platformi za odrasle

Elena Kuličenko

Zastavu Kipra na svečanom otvaranju 33. Letnjih olimpijskih igara nosiće Milan Trajković, Srbin iz Surdulice, a s njima i Elena Kuličenko, Ruskinja po rođenju.

Elena Kuličenko EPA/ROBERT GHEMENT
 

Malo je, međutim, falilo da lepa atletičarka izvisi za čast koju je dobila od Olimpijskog komiteta mediteranske zemlje.

Na mrežama su se, naime, pojavili vreli snimci na kojima je, tvrdilo se, bila 21-godišnja gracija iz Odincova. Navodno se vidi kako se gola samozadovoljava.

Tvrdilo se i da Elena ima nalog na platformi za odrasle „Onlifans“ i da se od nje tražilo da izbriše tri videa i 75 vrućih fotografija, što je ona odbila.

Kuličenko je sve ove navode odbacila i preko advokata poručila da na snimcima nije ona, te da su nastali pomoću veštačke inteligencije. U njenu odbranu je stao i brat Vladimir:

- To nije ona. Sve rade lažnjaci sa Zapada, jer žele da je izbace iz psihičke ravnoteže. Nikad nigde nije imala nalog, niko je nije kontaktirao da nešto briše, jer u principu nije imalo šta da se obriše. Ovo je veštački stvorena situacija.

Ostaje, dakle, da gledamo atraktivnu plavušu na ceremoniji otvaranja Igara, zatim i na borilištu, na kojem će se takmičiti u skoku uvis. Njen lični rekord postavljen ove godine je 1,97 metara (time ispunila normu za Pariz), a diči se titulom evropske prvakinje za atletičarke do 23 godine, osvojene 2023. u Finskoj.

Milan Trajković AP/Khalil Hamra
 

Kipranin iz Surdulice

Milan Trajković (32) ponos je kiparske atletike. Toj ostvrskoj zemlji Mediterana je doneo zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani 2019. u disciplini 60 metara prepone.
Trajković je rođen i odrastao u Surdulici, ali se s porodicom preselio na Kipra posle NATO bombardovanja Srbije. Za njim su mnoga svetska takmičenja, računajući i Olimpijske igre 2016. u Riju i naredne u Tokiju.

Kuličenko je do maja 2021. nastupala za Rusiju, ali se potom preselila na Kipar, gde njen otac Aleksej poseduje imovinu. Tako je i dobila pasoš zemlje koju prestavlja.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading