SLAVLJE SRPSKIH KOŠARKAŠA OČARALO CEO SVET Jokić i drugovi pevali čuveni hit u Pešićevu čast, sada se oglasila i slavna pevačica (VIDEO)

12:44 | 16-08-2024

Šoutajm 0

Ne samo da su igrom oduševili, već su to uradili i proslavom

košarkaška reprezentacija Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a veliki uspeh su još kako znali da proslave. 

"Kari’s on fire" ... Uz malo modifikovani legendarni hit "Freed from Desire" naši košarkaši sa selektorom Svetlisavom Pešićem slavili su pobedu nad Nemačkom u utakmici za treće mesto.

Euforija zbog njihove proslave ne jenjava, a sada već čuveni Pešićev ples uz pomenutu pesmu jedna je od najjačih utisaka ovog meseca. Toliko se dobro slavilo u Beogradu, da su i stranci reagovali, a oglasila se i pevačica koja je izvela čuveni hit.

Pesmu "Freed from Desire" otpevala je 1996. italijanska pevačica i tekstopisac Gala. Numeru su producirali Maurisio Molela, Fil Džej i Dejvid Zajc. Bio je to prvi singl sa debitantskog albuma Gale, "Come into My Life".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GALA (@galaofficialpage)

"Kari’s on fire" se moglo čuti tokom dočeka ispred Starog dvora u Beogradu, ali i nakon što su naši košarkaši osvojili medalju, pa zapevali i zaigrali u autobusu - upravo taj snimak objavila je čuvena Gala uz komentar: "Nikola Jokić šampion".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading