PLAVUŠA GRMI Fric u istorijskom finalu protiv Sinera, uz sebe ima najpoznatiju devojku

06:00 | 08-09-2024

Šoutajm 0

Amerikanac prvi put igra za grend slem trofej, a Italijan za drugi u karijeri, posle zimus osvojenog Australijan opena

Morgan Ridl

Za trofej US Opena večeras od 20 sati boriće se Janik Siner i Tejlor Fric. Obojici će to biti prvo finale u Njujorku, a Amerikancu prvo u karijeri.

Tejlor Fric i Janik Siner AP/Mark J Terrill
 

Siner je prošao u meč za titulu pošto je pobedio Britanca Džeka Drejpera 7:5, 7:6, 6:2 i postao prvi Italijan u finalu Otvorenog prvenstva SAD. Prvi reket sveta za rivala ima 26-godišnjaka iz Kalifornije, koji je do najvećeg uspeha na grend slemovima došao tako što je savladao zemljaka Frensisa Tijafoa 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

Fric je u Njujork došao kao 12. na ATP listi, a plasman u finale mu je doneo skok na sedmo mesto. Ukoliko pobedi 23-godišnjeg Italijana, napredovaće za još jednu poziciju, a u tome će najveću podršku imati od devojke Morgan Ridl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

Američka influenserka iz Minesote već godinama prati Frica na ATP turu. Biće večeras i na stadionu „Artur Eš“, bila je i na polufinalu, posle kojeg je blistala od sreće. Tako se, međutim, nije osećala zimus, kad je na Superboulu doživela svašta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

A pre nego što je upoznala Tejlora govorila je da malo zna o tenisu.

Morgan Ridl EPA/John G Mabanglo
 

Tek pošto je 27-godišnja manekenka počela da izlazi s vlasnikom osam titula u karijeri, zainteresovala se za beli sport. I postala najpoznatija partnerka nekog igrača. Sad je verna navijačica, koja je izazvala skandal na Vimbldonu. Biće i večeras na najvećem teniskom stadionu...

Komentari(0)

Loading