IZLET Argentinac i Srpkinja uživali u danu predaha: Lepotica sija na grčkom suncu

06:30 | 09-09-2024

Šoutajm 0

Odbojkašica se doselila iz Turske, pa s košarkašem Olimpijakosa više neće imati vezu na daljinu

Milica Tasić

Dan predaha. Dovoljan za tajm-aut od sportskih obaveza koje je, eto, bar na kratko zamenilo uživanje na grčkom suncu. Pa još kad je blizu...

Luka Vildoza EPA/Ronald Wittek
 

Argentinac crveno-beli za 1,2 miliona evra

Olimpijakos je ovog leta privoleo Sašu Vezenkova da se vrati iz NBA lige dajući mu basnoslovnu platu od 3,7 miliona evra godišnje. Drugo zvučno pojačanje je Evan Furnije (dva miliona), a pored Bugarina i Francuza trener Barcokas od novajlija pod komandom ima i Vildozu. Bivši Zvezdin bek zarađivaće u Pireju 1,2 miliona evra po sezoni.

Milica Tasić i Luka Vildoza su bili, kako je navela srpska odbojkašica, na izletu na Egini.

Dan proveden na čamcu, uz sunčanje, plivanje, vađenje školjki iz mora tirkizne boje, čime se pohvalila 24-godišnja lepotica savršene linije. Bilo je, naravno, i razmenjivanja nežnosti zaljubljenog para.

Tasićeva i bivši Zvezdin košarkaš, od ovog leta Olimpijakosov, u koji je prešao iz tabora omraženog rivala Panatinaikosa, u vezi su još iz vremena kad je Vildoza nosio dres beogradskih crveno-belih.

Milica je tad igrala u Bukureštu i svaku priliku koristila da dođe u rodni grad i bodri četiri godine starijeg dečka, koji je nedavno napustio redove prvaka Evrope.

I u prošloj sezoni su bili razdvojeni, ali više neće pošto se Beograđanka pre dva meseca doselila iz Turske i pojačala klub Aspe iz Vule, južnog predgrađa Atine. Otud i mogućnost da makar i na dan pobegnu od treninga...

Komentari(0)

Loading