KRALJICA Argentinka se pojavila na fudbalu i zapalila fanove: Najlepša mama!

07:20 | 10-09-2024

Šoutajm 0

Supruga kapitena će, pored Lea, navijati i za najstarijeg sina Tijaga, takođe u dresu Intera

Antonela Rokuco

Boginja, kraljica, najlepša na svetu... I tako epitet za epitetom se niže u komentarima na objavu Antonele Rokuco. A samo je dovela dete na fudbal.

Antonela Rokuco i Lionel Mesi AP/Lewis Joly
 

Supruga Lionela Mesija je izazvala žurku na društvenim mrežama selfijem s najstarijim sinom Tijagom, koji trenira u mlađim kategorijama Inter Majamija.

„Počinje nova sezona fudbalske mame“, napisala je 36-godišnja Argentinka na Instagramu uz fotografiju s prvencem.

Pored brojnih komentara u kojima hvale njen sjajan izgled i lepotu, post jedne od najpoznatijih žena slavnih fudbalera za manje od 24 sata je dobio 2,7 miliona lajkova od 40 miliona pratilaca, koliko ih ima na Instagramu.

Lionel Mesi AP/Rebecca Blackwell
 

Mesi igra za vikend

Pauza usled teške povrede skočnog zgloba Lea Mesija, zadobijene u finalu Kopa Amerike 2024, bliži se kraju. Američki mediji su najavili da će se 27-godišnji kapiten Intera vratiti na teren predstojećeg vikenda protiv Filadelfije.

Argentinac je u ovoj sezoni MLS (traje tokom kalendarske godine) više pauzirao nego bio na terenu. Odigrao je 12 mečeva (12 golova, devet asistencija), a propustio 17.

Pored 12-godišnjeg Tijaga, Antonela i Leo, ljubavni par iz tinejdžerskih dana u Rozariju, imaju još dvojicu sinova - Matea (9) i Ćira (6).

Bivša studentkinja stomatologije i sociologije - batalila oba fakulteta - zarađuje od reklamiranja poznatih brendova. A uzgred je supruga i mama fudbalera...

Komentari(0)

Loading