SLATKIŠ LJUBI SAMO KAROLINE Bivša ga ostavila jer je bio previše savršen, a sada je u naručju manekenke

06:00 | 11-09-2024

Šoutajm 0

Legendarni brazilski fudbaler Kaka posle igračke karijere vodi miran porodični život. Njegova supruga Karolina podelila je fotografiju na kojoj je slavni fudbaler ljubi u obraz, a deluju srećno i zadovoljno.

Kaka

„Volim te“, napisala je kratko, pa je i on podelio fotografiju.

Kaka, punog imena Rikardo Izekson dos Santos Leite, tokom karijere osvojio je brojne trofeje, ali i nagradu Zlatna lopta. Poznat je i po humanitarnom radu i posvećenosti veri, a često je opisivan kao „dobri dečko fudbala“. Takođe, zbog privlačnog izgleda oduvek je bio popularan među devojkama.

U braku je već pet godina s bivšom menekenkom Karolinom Dijas, a iza sebe ima desetogodišnji brak s Karolinom Seliko, bivšom pevačicom koja je nedavno progovorila o razlozima njihovog rastanka. Par se upoznao dok je Karoline išla u srednju školu, 2002. godine, a tokom njihove veze Kaka je igrao za Milan.

Kaka Profimedia
 

 

Par se verio prilikom njezine posete Italiji, a venčali su se 2005. godine u Sao Paulu. Kasnije su dobili sina Luku i ćerku Izabel, ali iznenadili su sve kad su 2015. godine obznanili da se razvode.

Inače, javnost je oduvek intrigirao razvod naizgled savršenog braka, a ona je nedavno objasnila da je upravo u tome bio problem.

- Kaka me nikada nije izdao, lepo se ponašao prema meni, dao mi je predivnu porodicu, ali ja nisam bila srećna, nešto je nedostajalo. Problem je bio to što je on bio previše savršen za mene -rekla je Karolina.

Kaka Printscreen
 

 

Ipak, oboje su pronašli sreću posle razvoda. Kaka je oženio Karolinu Dijas 2019. godine, dok se njegova bivša supruga udala za Eduarda Skarpa i dobila sina Rafaela. Kaka je s drugom ženom dobio dve ćerke: Ester i Saru. Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima posle razvoda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading