KAD TI ODU SVI VOZOVI Mile, šta ćemo sad?

13:32 | 14-03-2024

Sportski pogled 0

Zar je važno ko je kriv, kad se sve već desi...

Roma
AP Photo/Peter Dejong

Odluka Mileta Svilara da okrene leđa Srbiji šokirala je sve... Odabrao je dres "orlova" pre Belgije, debitovao je a onda rešio da sve izbriše gumicom, ipak, neće moći.

Pre nekoliko dana odjavio je FSS i selektora Stojkovića. Nije želeo da prihvati poziv i bude deo reprezentacije na utakmicama protiv Rusije i Švedske.

Šta se desilo? Shvatio je da je konkurencija jaka i da neće braniti. Okrenuo je leđa, a da stvar bude još gora, nije ni proverio propise.

ISPALA GODINE Sve je potvrđeno: Zabio je nož u leđa Srbiji, a sada je potpuno izvisio...

Stigla je vest, i to iz tabora Belgije da ne može da brani za njih. I, šta ćemo sad? Mile je udario u zid. Za "crvene đavole" ne može, a šta se dešava sa "orlovima"?

Ko bi posle svega ovoga što je uradio ponovo prihvatio Svilara? Pokušao je da zabije nož u leđa reprezentaciji i napravio veliku glupost.

Sada nema gde... Srbija ima dovoljno dobrih golmana da ne mora da trpi ovako nešto. Greška je napravljena, i slobodno se može reći da je ovo glupost godine.

Svilar je izgleda završio reprezentativnu karijeru, a da je tek počela...  Baš tužno, ljudski je oprostiti, ali čini se da Srbija uopšte nema potrebu za time.

Kasno je za kajanje, a vozovi su otišli...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
Novak Đoković
Sportski pogled

SADA MOŽEMO DA MU VERUJEMO

19:30

4 jun, 2024

Sportski pogled

Strepeli smo, strahovali, pribojavali se, ali i nadali, nadali do poslednjeg trenutka da će Novak Đoković ponovo pokazati da je natčovek i da će uprkos bolu nastaviti dalje, nastaviti pohod ka odbrani titule na Rolan Garosu

Komentari(0)

Loading