KAD TI ODU SVI VOZOVI Mile, šta ćemo sad?

13:32 | 14-03-2024

Sportski pogled 0

Zar je važno ko je kriv, kad se sve već desi...

Roma
AP Photo/Peter Dejong

Odluka Mileta Svilara da okrene leđa Srbiji šokirala je sve... Odabrao je dres "orlova" pre Belgije, debitovao je a onda rešio da sve izbriše gumicom, ipak, neće moći.

Pre nekoliko dana odjavio je FSS i selektora Stojkovića. Nije želeo da prihvati poziv i bude deo reprezentacije na utakmicama protiv Rusije i Švedske.

Šta se desilo? Shvatio je da je konkurencija jaka i da neće braniti. Okrenuo je leđa, a da stvar bude još gora, nije ni proverio propise.

ISPALA GODINE Sve je potvrđeno: Zabio je nož u leđa Srbiji, a sada je potpuno izvisio...

Stigla je vest, i to iz tabora Belgije da ne može da brani za njih. I, šta ćemo sad? Mile je udario u zid. Za "crvene đavole" ne može, a šta se dešava sa "orlovima"?

Ko bi posle svega ovoga što je uradio ponovo prihvatio Svilara? Pokušao je da zabije nož u leđa reprezentaciji i napravio veliku glupost.

Sada nema gde... Srbija ima dovoljno dobrih golmana da ne mora da trpi ovako nešto. Greška je napravljena, i slobodno se može reći da je ovo glupost godine.

Svilar je izgleda završio reprezentativnu karijeru, a da je tek počela...  Baš tužno, ljudski je oprostiti, ali čini se da Srbija uopšte nema potrebu za time.

Kasno je za kajanje, a vozovi su otišli...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
Novak Đoković
Sportski pogled

KONTINUITET DECO, KONTINUITET

07:00

2 maj, 2024

Sportski pogled

Novak Đoković ima početak sezone za zaborav i opet je prvi na ATP listi. Kako? Janik Siner je u životnoj formi i opet gleda u leđa Novaku. Kako? Karlos Alkaraz deluje dominantno, ali nije lider. Kako? Kako je moguće da čoveka koji će 22. maja proslaviti 37. rođendan niko ne može da svrgne sa trona? Odgovor krije reč od 11 slova - kontinuitet

Komentari(0)

Loading