SA NJIMA JE OSVOJIO SVE Novak Đoković okupio svoja tri musketara

16:02 | 01-05-2024

Sportski pogled 0

Oni su našem asu pomogli da se popne na vrh

Novak

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ne bi bio to što jeste da iza sebe nije imao jak tim ljudi. Iako je reč o individualnom sportu, Novak uvek napominje da su za njegove uspehe podjednako zaslužni porodica, ali i treneri, fizioterapeuti i svi oni koji mu pomažu da sastavi trijumfalnu slagalicu.

Uz Đokovića su najveći deo karijere bili Marijan Vajda, kondicioni trener Gebhard Fil-Grič i fizioterapeut Miljan Amanović.

Ipak, u jednom trenutku su im se putevi razišli, ali je Novak sa njima ostao u odličnim odnosima, pa je priredio svečanost nakon finala Srbija opena 2022. godine i okupio svoja tri musketara.

Novak ih je nazvao ljudima koji su obeležili njegov život, koji su mu prijatelji, familija.

- Sa nama su svi originalni musketari. Njih trojica koji su bili sa mnom više od 10, 15 godina i sa kojima sam napravio najveće uspehe - rekao je Đoković i dodao:

- Iako sam završio saradnju sa Marijanom, Džidžijem i Miljanom, nisam imao priliku da ih sve okupim na mestu i da upriličim i obeležim sve to i jednu eru tokom koje smo napravili velike stvari. Zato sam iskoristio priliku da ih danas okupim i da budu sa nama - poručio je Đoković.

Dve godine kasnije uz Novaka su ponovo Amanović i Fil-Grič. Ko zna možda uskoro u Đokovićevom "boksu" ponovo vidimo i lice Marijana Vajde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading