Hajde da im pokažemo ko su Srbi

07:13 | 20-06-2024

Sportski pogled 0

Ova utakmica je za nas biti ili ne biti.

asda
AP Photo/Martin Meissner

Bez obzira na poraz u prvog kolu od Engleske, Srbiji je plasman u osminu finala i dalje širom otvoren. Skoro ceo posao bi mogao da bude obavljen od 15 časova, kada naša selekcija igra protiv Slovenije. 

Pobeda bi značila veliki korak ka prolazu dalje, a protiv Danske bi potencijalno moglo da bude dovoljno i nerešeno za drugu poziciju na tabeli. "Potencijalno", jer će umnogome uticati gol razlika pri pozicioniranju.

UEFA NE PRAŠTA Kažnjene Srbija i Albanija

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Orlovi" godinama, decenijama, čekaju neki značajniji rezultat na velikim takmičenjima. Ređali su se neuspesi i to uglavnom zbog nekih nefudbalskih razloga. 

Ovoga puta nam preti da nam "slučaj Tadić" pomrsi račune, kao da nas je neko prokleo. Srećom, Dušan se izvinio, pa možemo da se skoncentrišemo na ono što predstoji.

Zapravo, nije mnogo potrebno. Srbi, samo treba da se borite, da budete ujedinjeni i niko za vas nije nepobediv. Setite se Portugalije, setite se Nemačke... Ništa za vas nije nemoguće. Jeste, samo ako niste složni.

Verujte jedni u druge kao što nikada niste, jer vam se otvorila prilika da zapušite usta svim kritičarima. Ako ništa drugo, iz inata dajte sve od sebe i donesite svom narodu fudbalsku radost kakvu nisu dugo osetili.

Igrajte za Srbiju, sve je u vašim rukama.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading