SRBI BRILJIRAJU U HRVATSKOJ Srpski plivači osvojili četiri zlata u Zagrebu
Višestruki šampion Evrope, Velimir Stjepanović, ostvario je trijumfe u trkama na 200 slobodno i 200 leđno.
Višestruki šampion Evrope, Velimir Stjepanović, ostvario je trijumfe u trkama na 200 slobodno i 200 leđno.
Srpski plivači Andrej Brana i Velimir Stjepanović nisu uspeli da se plasiraju u finale na 100 metara slobodno
Drago mi je što smo i Andrej Barna i ja ušli u polufinale. Mislim da je velika stvar da Srbija ima dvojicu plivača u polufinalu jedne discipline, izjavio je danas srpski plivač Velimir Stjepanović posle plasmana u polufinale trke na 100 metara slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Parizu
Srpski plivači, džudisti i stonoteniserka Izabela Lupulesku rekli su danas, pred poletanje za Pariz na Olimpijske igre, da su spremni da se pokažu u najboljem svetlu i pruže maksimum
Srpski plivač Andrej Barna osvojio je peto mesto u finalu trke na 50 slobodno na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Velimir Stjepanović je osvojio osmo mesto u finalu na 200 slobodno na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Istorijski uspeh srpskih plivača
Štafeta Srbije 4 x 100 slobodno u muškoj konkurenciji postala je šampion Evrope.
Srpska plivačica Anja Crevar osvojila je četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Srpski plivač Andrej Barna osvojio je treće mesto na 100 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Muška plivačka štafeta Srbije nije uspela danas da se plasira u finale u disciplini 4x100 metara mešovito na Svetskom prvenstvu u Dohi.
Druga na svetskim šampionatima...
Srpska štafeta 4 x 100 slobodno obezbedila je olimpijksu "vizu"
Ovako nešto nismo često imali priliku da vidimo od Rafaela Nadala...
Smeh je nešto što je svima potrebno....
Srpska plivačica Anja Crevar zauzela je danas sedmo mesto u trci na 400 metara mešovitim stilom na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u rumunskom Otopeniju