PAO SVETSKI REKORD Ispisana istorija plivanja
Australijska plivačica Moli O'Kalagan postavila je danas novi svetski rekord u disciplini 200 metara slobodnim stilom na Svetskom kupu u malim bazenima u američkom Vestmontu.
Australijska plivačica Moli O'Kalagan postavila je danas novi svetski rekord u disciplini 200 metara slobodnim stilom na Svetskom kupu u malim bazenima u američkom Vestmontu.
Srpski plivač Andrej Barna zauzeo je danas šesto mesto u finalu trke na 50 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Singapuru
Rumunski plivač David Popovići osvojio je zlatnu medalju u disciplini 200 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Singapuru
Kineskinja Zidi Ju sa samo 12 godina debitovala je na Svetskom prvenstvu u Singapuru i odmah izborila polufinale.
Višestruki šampion Evrope, Velimir Stjepanović, ostvario je trijumfe u trkama na 200 slobodno i 200 leđno.
Srpski plivači Andrej Brana i Velimir Stjepanović nisu uspeli da se plasiraju u finale na 100 metara slobodno
Drago mi je što smo i Andrej Barna i ja ušli u polufinale. Mislim da je velika stvar da Srbija ima dvojicu plivača u polufinalu jedne discipline, izjavio je danas srpski plivač Velimir Stjepanović posle plasmana u polufinale trke na 100 metara slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Parizu
Srpski plivači, džudisti i stonoteniserka Izabela Lupulesku rekli su danas, pred poletanje za Pariz na Olimpijske igre, da su spremni da se pokažu u najboljem svetlu i pruže maksimum
Srpski plivač Andrej Barna osvojio je peto mesto u finalu trke na 50 slobodno na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Velimir Stjepanović je osvojio osmo mesto u finalu na 200 slobodno na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Istorijski uspeh srpskih plivača
Štafeta Srbije 4 x 100 slobodno u muškoj konkurenciji postala je šampion Evrope.
Srpska plivačica Anja Crevar osvojila je četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Srpski plivač Andrej Barna osvojio je treće mesto na 100 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Muška plivačka štafeta Srbije nije uspela danas da se plasira u finale u disciplini 4x100 metara mešovito na Svetskom prvenstvu u Dohi.
Druga na svetskim šampionatima...
Srpska štafeta 4 x 100 slobodno obezbedila je olimpijksu "vizu"