Tag: "US open"

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO Velika promena u tenisu, oni su prvi "povukli nogu"
Velika promena na US openu i to u miks-dublu

VRELINA S JUGA Majka teniske šampionke u bikiniju: Ovako izgleda savršenstvo!
Sabalenka je na aktivnom odmoru u društvu dečka, a njena mama solo i izaziva pohvale

ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO NA US OPENU Novak šokirao izjavom, ovako nešto nikada nije priznao
Neverovatna priča najvećeg tenisera ikada.

AMERI GA MRZE, ALI... Ovo je dokaz da je tenis MRTAV bez Novaka Đokovića
Kad nema Novaka Đokovića, nema ni velike gledanosti...

ISTORIJA NA US OPENU Oboreni svi mogući rekordi, ovo se nikada nije desilo na Grend slemu
Organizatori mogu biti prezadovoljni

ONA UMIRE, NE ZNAM KOLIKO ĆE JOŠ BITI ŽIVA Siner jedva smogao snage da progovori o bolnoj temi, Italijan otvorio dušu kao nikada pre
Italijan je osvojio titulu na US Openu pobedivši Tejlora Frica u velikom finalu sa 3:0 u setovima (6:3, 6:4, 7:5)

POLJAKINJA SUVERENO DRŽI TRON Danilovićeva ni napred ni nazad, zadržala istu poziciju
Srpska teniserka Olga Danilović zadržala je 110. mesto na danas objavljenoj WTA listi, na kojoj je i dalje prva Iga Švjontek iz Poljske

KIRJOS NIJE ČESTITAO SINERU Australijanac ne priznaje titulu Italijana, uputio jake reči Tejloru Fricu
Australijanac se ne miri sa Sinerovom titulom

ŠOKANTAN PAD NOLETA Jako loše vesti za Đokovića posle završenog US Opena
Osvanula nova ATP lista posle titule Janika Sinera na US Openu, evo šta to znači za Novaka

SINER ŠOKIRAO SVE Italijan osvojio titulu u Njujorku, pa govorio o doping skandalu, svi su ostali zatečeni odgovorom Janika
Siner progovorio o doping skandalu...

NOVAČE, KAPA DOLE Noletove reči kruže teniskom planetom: Đoković se oglasio posle Sinerove titule i oduševio sve
Trenutno prvi teniser planete, Janik Siner osvojio je US open i tako pored svog imena dodao još jedan, drugi ukupno grend slem trofej

ŠAMPIONKA JUNIORKI NA US OPENU JASNO PORUČILA Đoković mi je idol, ja sam "pola" Srpkinja, cela moja porodica ga voli
Titulu kod juniorki na Ju-Es openu osvojila je teniserka iz Velike Britanije Mika Stojsavljević koja je nakon trofeja govorila i ko su joj idoli

ODUŠEVIO SVE Sabalenkin trener ukrao šou na finalu US Opena, njegova tetovaža na glavi apsolutni hit
Kondicioni trener Arine Sabalenke, harizmatični Džejson Stejsi, ukrao je šou na finalu US opena

KAKVA VEST PRED AUSTRALIJAN OPEN Ovo niko nije očekivao: Đokovićev plan iznenadio sve
Najboljeg tenisera na svetu očekuje zanimljiv događaj u Južnoj Americi

ONA JE NOVO TENISKO ČUDO Srpkinja pokorila Njujork i osvojila US Open!
Kakav uspeh, svaka čast!

BELORUSKINJU SLOMILE EMOCIJE POSLE TITULE NA US OPENU Otkad sam izgubila oca imam samo jedan cilj
Druga teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka osvojila je titulu na US openu, pošto je velikom finalu pobedila sjajnu Amerikanku Džesiku Pegulu sa 2:0 po setovima 7:5, 7:5