Tag: "Naomi Osaka"
USPEŠAN START DVOSTRUKE ŠAMPIONKE Osaka se namučila, ali prošla u drugo kolo Australijan opena
Izgubila je set, ali je došla do pobede
POVREDA JE BILA JAČA Četvorostruka grend slem šampionka završila sezonu
Japanska teniserka Naomi Osaka saopštila je da zbog povrede neće igrati do kraja sezone, prenosi danas I-Es-Pi-En (ESPN).
NOVAK PONUDIO KIRJOSU TITULU VIMBLDONA Trebalo je da uradi samo JEDNO - Australijanac neće, ali ima ko hoće (VIDEO)
Ovaj razgovor kruži društvenim mrežama.
OVIM JE ODUŠEVLJENA Osaka priznala: Kopiram Novaka, želim da jednu stvar radim kao on
Naomi Osaka je iskreno govorila o Novaku Đokoviću
ĐOKOVIĆ KAO UZOR Javila se "zaboravljena" teniserka i otkrila šta je ukrala od Noleta
Mnogi se ugledaju na najboljeg tenisera u istorji.
JA SAM ĆERKA ĐAVOLA Sestra jedne od najboljih teniserki današnjice preti ocu da će ga ubiti
Mari Osaka, starija sestra daleko poznatije Naomi, uzburkala je tenisku javnost objavama na društvenim mrežama gde navodi da će ubiti oca Leonarda Fransoa ukoliko nastavi da fizički zlostavlja nju ili članove porodice
VELIKI POVRATAK ŠAMPIONKE Nekada prva na svetu ponovo na teniskim terenima
Bivša prva teniserka sveta Naomi Osaka vratiće se takmičenjima u januaru na turniru u Brizbejnu, gotovo šest meseci posle porođaja
OSAKA JE KONAČNO SVE PRIZNALA Od kad sam odrasla, sve više cenim Novaka Đokovića
Novak Đoković je čovek kojem se mnogi dive...
JAPANKA ODUŠEVLJENA ĐOKOVIĆEM Kako odrastam, sve više poštujem Novaka
Nekadašnja prva teniserka sveta Naomi Osaka rekla je da veoma poštuje Novaka Đokovića