Tag: "vimbldon"
KOLENO NIJE PROBLEM Slavni teniser otkrio zašto je Novak Đoković izgubio finale Vimbldona
Meč protiv Španca i dalje je aktuelna tema
NOVAK JE POKAZAO PRAVO LICE Britanski mediji ne prestaju da bruje o susretu Đokovića i Kejt Midlton, jedna stvar ih je posebno oduševila
Novak Đoković je doživeo ubedljiv poraz od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona sa 3:0 u setovima (6:2, 6:2, 7:6)
PLAVA HALJINA BEZ GRUDNJAKA Ana Ivanović zasenila sve stajlingom, Vimbldon će zauvek pamtiti ovakvo izdanje Srpkinje (VIDEO)
Prošao je još jedan Vimbldon, a kao i svake godine, privuče ogromnu pažnju javnosti
"ĐOKOVIĆ JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO" Nadal u šoku zbog Novakovog poteza
Nikom nije jasno zašto je srpski teniser odigrao na onakav način protiv Španca
ŠTA SE DEŠAVALO SA NOVAKOM? Koleno mu je bilo kravavo, a jedna poruka iz lože upućena Jeleni Đoković zaledila je sve (VIDEO)
Novak Đoković je izgubio od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona. Španac je igrao sjajno, ali...
GDE JE NESTAO ĐOKOVIĆ? Svi su ga čekali, ali Novak je sve šokirao i odlučio da se ne pojavi
Gde nestade ona iskra koja se pretvara u požar koji guta sve pred sobom? Zašto ga je napustila vera? Zbog čega je ovoga puta odbio da posluša srce? Kuda je žurio? Od koga se uplašio?
OGLASIO SE ĐOKOVIĆ Novak još jednom pokazao kakav je šmeker (FOTO)
Nole i Karlitos imaju sjajan odnos
JA SAM SVOJ POSAO OBAVIO, SADA JE RED NA FUDBALERE Alkaraz srušio Đokovića i čeka finale Evropskog prvenstva
Karlitos je uspeo da odbrani titulu
SINE MOJ... Emotivno obraćanje Novaka Đokovića, Stefanu uputio reči koje su mnoge dirnule
Novak ponovo stao u finalu
NOVAKOV BRODOLOM Đoković se raspao u finalu, Alkaraz odbranio titulu na Vimbldonu
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković drugu godinu zaredom izgubio je finale Vimbldona
ONI TESTIRAJU FINALISTE Evo koga su Đoković i Alkaraz izabrali za sparing partnere pred borbu za titulu
Još malo i počinje spektakl.
ANKETA Glasajte ko će pobediti u finalu Vimbldona i kojim rezultatom - Đoković ili Alkaraz
Derbi godine, bez ikakve sumnje.
AKO PADNE ALKARAZ... Evo koliko Novak Đoković može da zaradi na Vimbldonu, nosiće novac u džakovima
Novak Đoković danas igra finale, a jasno je da ga čeka ozbiljna zarada...
PRINCEZA VEĆ PREKRŠILA KRALJEVSKO PRAVILO Kejt Midlton pred Đokovićem uradila NEDOPUSTIVO
Uprkos teškoj bolesti, ona će biti prisutna na finalu Vimbldona.