MIROTIĆ SE OBRATIO POSLE VELIKE POBEDE NAD ZVEZDOM "Ja sam niko i ništa – šta sam dobro uradio?"
Košarkaš Armanija Nikola Mirotić osvrnuo se i na lep doček, koji je imao od strane navijača Crvene zvezde u Beogradskoj areni
Košarkaš Armanija Nikola Mirotić osvrnuo se i na lep doček, koji je imao od strane navijača Crvene zvezde u Beogradskoj areni
Istina je da želi da bude u timu po svaku cenu, ali ne pita se Mirotić.
Pred okršaj sa crveno-belima, Mirotić je posetio pravoslavnu crkvu u Milanu.
Mirotić se povredio na utakmici protiv Fenerbahčea.
Ekipu Olimpije Milana i njihov trener Etore Mesina zadesio je novi problem nakon povrede Fredija Gilespija, a to je povreda njihove prve zvezde Nikole Mirotića
Košarkaš Olimpije iz Milana Nikola Mirotić doživeo je prelom trtične kosti na meču protiv Fenerbačea u Evroligi.
Njih dvojica su bili saigrači u Čikagu
Jedan od najboljih evropskih košarkaša, Nikola Mirotić, nosio je dres reprezentacije Španije, ali se nikada nije osećao kao Španac
Košarkaši Olimpijakosa pobedili su juče Olimpiju u Milanu rezultatom 84:83 u 18. kolu Evrolige
Nikola Mirotić je izgradio sjajnu karijeru, ali... Nije sve uvek bilo tako blistavo
Ovo je zanimalo sve navijače Partizana...
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Olimpije Milano rezultatom 101:76 u meču 13. kola Evrolige, a najbolji pojedinac na susretu bio je Nikola Mirotić
Košarkaš Armanija Nikola Mirotić govorio je o predstojećem meču sa Crvenom zvezdom
"Manekeni" produbili krizu crno-belih
Uvertira za meč Partizan - Armani.