Tag: "Nikola Mirotić"

IMAO JE LUDE RUTINE Mirotić otkrio zanimljive anegdote o Džimiju Batleru
Njih dvojica su bili saigrači u Čikagu

"JA SAM SRPSKI PRAVOSLAVAC" Mirotić nikad iskreniji: Pitali ga da li se oseća kao Španac, on im poručio ovo (VIDEO)
Jedan od najboljih evropskih košarkaša, Nikola Mirotić, nosio je dres reprezentacije Španije, ali se nikada nije osećao kao Španac

POTEZ ČUVENOG KOŠARKAŠA ŠOKIRAO SVE Mirotića nikada niste videli ovako besnog (VIDEO)
Košarkaši Olimpijakosa pobedili su juče Olimpiju u Milanu rezultatom 84:83 u 18. kolu Evrolige

ŠOK OTKRIĆE Zvezda i Partizan odjavili Nikolu Mirotića
Nikola Mirotić je izgradio sjajnu karijeru, ali... Nije sve uvek bilo tako blistavo

VERUJEM U BOGA... Nikola Mirotić otkrio zašto nije prešao u Partizan
Ovo je zanimalo sve navijače Partizana...

IZJAVA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI Mirotić "razbio" Zvezdu, pa se obratio na srpskom ovim rečima odmah posle meča
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Olimpije Milano rezultatom 101:76 u meču 13. kola Evrolige, a najbolji pojedinac na susretu bio je Nikola Mirotić

OVI MOJI ĆE VIŠE DA NAVIJAJU ZA ZVEZDU Mirotić očekuje da crveno-beli imaju lepu podršku u Milanu
Košarkaš Armanija Nikola Mirotić govorio je o predstojećem meču sa Crvenom zvezdom

SLAVA GOSPODU Mirotić ućutkao Arenu, pa poručio: Srećan sam i ponosan
"Manekeni" produbili krizu crno-belih

PAKAO ZA MIROTIĆA Evo kako su grobari dočekali Srbina iz Armanija (VIDEO)
Uvertira za meč Partizan - Armani.

VELIKO IZNENAĐENJE U MILANU Armani srušio Real i upisao drugu uzastopnu pobedu
Oba kluba sad imaju skor 3-5.

Nikola Mirotić progovorio o Zvezdi i Partizanu
Nikola Mirotić je govorio pred start Evrolige. Armani u prvom kolu igra protiv Monaka

MIROTIĆ PUN SAMOKRITIKE: Znam da mogu bolje nego prošle sezone
Iskusni krilni centar samokritičan.

MANEKENI ODBRANILI TRON Mirotić doneo Armaniju 31. titulu!
Novi-stari šampion Italije je ekipa Armanija.

ŠTA ĆE REĆI NIKOLA? Trener "bacio pod voz" Mirotića, Mesina šokirao svet košarke
Trener Olimpije Milano, Etore Mesina sumirao je utiske