Tag: "Aco Petrović"
POSTAO SAM SVESTAN... Poznati Hrvat u totalnom šoku zbog odlaska Svetislava Pešića
Poznati trener Aleksandar Petrović ostao je u čudu zbog odlaska Svetislava Pešića sa klupe Srbije
ODLAZI VELIKAN KOŠARKAŠKE IGRE Čuveni trener se oglasio povodom odlaska Pešića
Hrvatski košarkaški trener Aco Petrović oglasio se povodom odlaska Svetislava Pešića sa mesta selektora reprezentacije Srbije
"MOĆNIJI SU OD DRIM-TIMA" Legendarni trener govorio o američkom timu na OI
Aco Petrović uporedio sadašnju ekipu sa onom iz Barselone
KAKAV OBRT Posle brutalnog prepucavanja palo pomirenje Srbina i Hrvata (FOTO)
Detalj o kome ceo region bruji
SVE ZBOG AMERA Legendarni Hrvat udario novu kontru Pešiću
Selektor Brazila, Aco Petrović još jednom ja udario kontru našem selektoru Svetislavu Pešiću
IZJAVOM DIGAO REGION NA NOGE Čuveni Hrvat se oglasio i poslao moćnu poruku posle pobede Srbije nad Francuskom
Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Lionu selekciju Francuske rezultatom 79:67 u prijateljskom meču u sklopu priprema za Olimpijske igre
ZBOG OVOGA JE ZVEZDA POBEDILA PARTIZAN Aco Petrović analizirao finale: Jedan podatak sve pokazuje
Malo ko je mogao da predvidi ovakav rasplet
SVI SU ODUŠEVLJENI EDVARDSOM Komentar Ace Petrovića PODIGAO planetu
Partija mladog Amerikanca nikoga nije ostavila ravnodušnim.
PA KAKO SADA OVO? Čuveni Hrvat "odgovorio" Budućnosti na primedbe oko suđenja
Nema više nikakvih dilema.
NI ZVEZDA NI PARTIZAN Legendarni Hrvat opčinjem je igrom trećeg srpskog kluba!
Lepo je uvek za čuti ovako nešto.
I PETROVIĆ SE UKLJUČIO U DEBATU Kukoč izjavom o Jokiću izazvao haos, a sada se i on oglasio
Da li je Jokić bolji od Divca i Rađe?
"Ako do toga dođe, ZNAM KO ĆE POBEDITI" Aco Petrović otkrio šta misli o Partizanovom raspletu u Evroligi
Izgleda da je legendarni hrvatski košarkaš siguran.
"LAZIĆ UHAPSIO PANTERA" Izjava čuvenog trenera koja je zapalila region: Oni ne mašu peškirima
Najveći teniser ikada ima priliku da osvoji rekordan broj priznanja.
NEĆU KOMENTARISATI UTAKMICU Čuveni hrvatski stručnjak pratio "večiti" derbi, pa zagrmeo: Istrpeo je sva moguća potcenjivanja
Čuveni hrvatski košarkaš i košarkaški trener, Aleksandar Aco Petrović, oglasio se na društvenim mrežama nakon večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana