Tag: "Duško ivanović"
ŠTA ĆE BITI SA DUŠKOM? Oglasio se sportski direktor Baskonije o sudbini Duška Ivanovića
Bez obzira na nepovoljan rezultat u španskom prvenstvu uprava kluba Baskonije zadovoljna je učinkom crnogorskog stručnjaka.
"BILI SMO IZGUBLJENI ZBOG PUBLIKE" Duško Ivanović nezadovoljan nakon poraza Baskonije u Beogradu
Nije bio zadovoljan izdanjem svog tima.
OGLASIO SE DUŠKO IVANOVIĆ Evo šta je bivši trener Crvene zvezde imao da kaže pred gostovanje Partizanu
Crnogorski stručnjak izneo je očekivanja pred gostovanje crno-belima.
IVANOVIĆ NIJE MOGAO DA SAKRIJE SREĆU Trener Baskonije ovim oduševljen u Areni
Posle velike pobede u grotlu beogradske Arene, Duško Ivanović je podelio utiske sa javnošću.
IVANOVIĆ SE OVOME SIGURNO NIJE NADAO Evo kako su navijači Zvezde dočekali bivšeg trenera (VIDEO)
Stigao je Duško Ivanović po prvi put u Arenu od kada je otišao iz Crvene zvezde, a navijači su ga dočekali gromoglasnim aplauzom.
OVACIJE ZA DUŠKA Ivanović obeležio veliki jubilej na klupi Baskonije
Čak 750. utakmica na klupi španske ekipe
DUŠKU IVANOVIĆU MEČ PROTIV EFESA POSEBNO ZNAČI Obeležava veliki jubilej, čestitali mu iz kluba
Bivši trener Crvene zvezde je u četvrtom mandatu na klupi španskog kluba
PREZNOJIO SAM SE "Kad je Zvezda otpustila Duška srce mi je stalo jer sam znao šta to znači"
Čima Moneke pričao je o novom/starom treneru Baskonije Dušku Ivanoviću
OBA TIMA SU ZASLUŽILA POBEDU Ivanović: Da je Rokas pogodio...
Baskonija slavila u neizvesnoj završnici
OVO SE ČEKALO Duško Ivanović konačno progovorio o Crvenoj zvezdi
Duško Ivanović radi velike stvari od kad je seo na klupu Baskonije...
ZNAO SAM DA ĆE POKOJNI BRAT BITI SA MNOM Nikad emotivnije obraćanje Duška Ivanovića
Doskorašnji trener Crvene zvezde je preporodio Baskoniju
ZVEZDU SU SPUTALE POVREDE Aco Petrović iskreno o sjajnom nizu Duška Ivanovića
Legendarni Aleksandar Petrović oglasio se povodom rezultata koje pravi Duško Ivanović sa Baskonijom
VEOMA JE INTENZIVAN Hauard o Ivanoviću: Ima sjajan pristup prema svemu
Markus Hauard pričao je o novom/starom treneru Baskonije.
BIZARNA SITUACIJA ABA liga kaznila Duška Ivanovića na derbiju u kom nije bio akter
ABA liga je kaznila Duška Ivanovića zbog tehničke greške na derbiju između Partizana i Crvene zvezde odigranog prethodnog ponedeljka
DRAMA DUŠKA IVANOVIĆ Baskonija nema dovoljna igrača za Partizan?
Seo je na klupu Baskonije Duško Ivanović, a problemi su ogromni
DOŠAO SAM DA POBEDIM Duško Ivanović "pecnuo" Zvezdu na predstavljanju u Baskoniji
Srpski stručnjak govorio je o ambicijama u novoj sezoni