Tag: "Žoze Murinjo"
DA LI JE SIGURNO TO HTEO DA KAŽE? Nekada velika fudbalska zvezda iznenadila izjavom: Murinjo i ja smo bili kao dečko i devojka
Talentovani vezista kroz karijeru je umeo da ima prevelike oscilacije u izdanjima na terenu, što je bio slučaj i tokom boravka u Mančester junajtedu, gde se vratio na poziv Žozea Murinja.
NEMA ŠTA, STVARNO JE POSEBAN Murinjo dobio žuti karton kakav još niste videli
Portugalac u svom stilu
MURINJOV POTPUNI RASPAD "Posebni" je postao "Plačljivko"
Portugalac daleko od svojih najboljih dana
OTPISAN Murinjo oterao Krunića
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić (30), koji je ime stekao u srpskom fudbalu, nije posljednjeg dana prelaznog roka uspeo napraviti očekivani transfer u Italiju, ali izvesno je da neće ostati u Fenerbahčeu. Karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
MURINJO U SVOM STILU Portugalac okrivio sudije za ispadanje Fenera
Nije dao konkretan odgovor, ali je svima jasno šta je mislio
"PODSEĆA ME NA MENE KAD SAM BIO MLAĐI" Murinjo u superlativima govorio o Džeku
Trener Fenerbahčea Žoze Murinjo pohvalio je Edina Džeka posle utakmice sa Luganom
SADA JE I ZVANIČNO Murinjo će trenirati Dušana Tadića i drugove
Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo novi je trener Fenerbahčea, objavio je danas turski klub na društvenim mrežama.
KAKVA VRTEŠKA Murinjo na pragu novog kluba, igraće protiv Partizana?
Žoze Murinjo je blizu novog kluba...
SUNOVRAT KARIJERE BEZ KOČNICE Nećete verovati gde bi Murinjo mogao da nastavi karijeru
Portugalac bi od leta mogao da se nađe na novoj adresi.
MURINJO NAS PLAŠI SA ENGLEZIMA Portugalac otkrio tri glavna favorita za titulu na Evropskom prvenstvu
Žoze Murinjo, čuveni fudbalski trener, pričao je o predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a dao je i prognozu ko bi mogao do titule. Portugalac u užem krugu favorita vidi tri reprezentacije
LEGENDARNI ITALIJAN OPLEO PO MURINJU Gotov je, nije sposoban više nikog da trenira
Sve više i više se pojavljuju kritike na račun portugalskog stručnjaka
ZAR GA NIKO NE ŽELI? Murinjo još uvek bez posla, počeo je da se sam nudi klubovima
Portugalski fudbalski trener Žoze Murinjo izjavio je danas da je i dalje bez angažmana, ali je dodao da bi voleo da tokom leta preuzme neki klub, prenose lokalni mediji.
MURINJO PROGOVORIO O NAJBOLNIJEM TRENUTKU U KARIJERI Učini mi uslugu, idi kući do Kristijana Ronalda, mrtav je
Žoze Murinjo, nekadašnji trener Reala, progovorio je posle dugo godina o svom najbolnijem porazu