Tag: "Tjeri Anri"

Fudbal
ANRI OSTAVIO MANEKENKU ZBOG SRPKINJE Izabranica Andrea govori tri strana jezika, obrazovala se u Kuvajtu i SAD, a majka je troje dece
Francuski fudbaler Tijeri Anri poslednjih godina je u centru pažnje kao sportski komentator, bez dlake na jeziku

Fudbal
IZA OSMEHA SE KRIJU SUZE Teška ispovest legendarnog Tjerija Anri, ovakve reči niko nije očekivao
Tjeri Anri je uvek imao osmeh na licu, ali... Nije baš sve tako sjajno u životu legende fudbala

Fudbal
PRIZNAJEM, LAGAO SAM Slavni Francuz otvorio dušu: Borio sam se sa tom bolešću tokom karijere
Bivši francuski fudbalski reprezentativac Tijeri Anri rekao je da je tokom igračke karijere patio od depresije, bolesti koju povezuje sa svojim detinjstvom.

Fudbal
MOJA DECA SU BOSANCI I HERCEGOVCI Legendarni fudbaler je u braku sa prelepom Srpkinjom, a sada će imati priliku da poseti svekra i svekrvu
Anri je već 15 godina sa prelepom Srpkinjom Andreom Rajačić, ćerkom slavnog hirurga Nebojše Rajačića, koja je rođena u Sarajevu 1986. godine, pa je na konferenciji za medije bio upitan baš za nju.