PRVI MEČ U BEOGRADU Evo kad šampion Evrope dolazi na "Marakanu"
Španija je prvak Evrope, a sledeći meć igra baš u Beogradu...
Španija je prvak Evrope, a sledeći meć igra baš u Beogradu...
Finale bi mogao da odluči jedan od sjajnih fudbalera iz veznog reda Mančester sitija, ali asu crvene furije nije lako.
Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.
Razgovori dve strane već su u toku, a kako piše “AS”, bez obzira na ishod finala De la Fuenteu bi trebalo da bude poverena budućnost reprezentacije do leta 2028. uz veliko, ali i zasluženo povećanje plate.
"Crvena furija" u borbi za trofej!
Francuzi su brzo prosuli prednost...
Fudbaleri Španije i Francuske trenutno igraju polufinale Evropskog prvenstva, a rezultat na poluvremenu je 2:1 za Španiju
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obišao je pripremne radove i prisustvovao je ceremoniji početka izgradnje železničke obilaznice oko Niša
Fudbaleri Španije prošli u polufinale Evropskog prvenstva u Nemačkoj posle gola Mikela Merina u 119. minutu
Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je Gruziju sa 4:1 i plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva
Najmlađi fudbaler na EP u Nemačkoj, Lamin Jamal, privukao je pažnju ljubitelja fudbala zbog svojih sjajnih partija
Za Albaniju je ovo prvenstvo završeno
Španija je pobedila Albaniju sa 1:0, dok su Hrvatska i Italija remizirali 1:1 u poslednjem kolu grupe B na Evropskom prvenstvu
Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je Italiju sa 1:0 u drugom kolu grupe B Evropskog prvenstva
Šamar za komšije na startu EURA
Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je Hrvatsku sa 3:0 u prvom kolu grupe B Evropskog prvenstva.