NESUĐENA SEDMICA Austrijanac, pardon Srbin, odneo iz Beograda vredan poklon, videće ga i lepa Sara
Prelepe emocije imam ovde, zna se da su mi s očeve strane svi iz Srbije, rekao je rođeni Bečlija
Prelepe emocije imam ovde, zna se da su mi s očeve strane svi iz Srbije, rekao je rođeni Bečlija
Fudbal je sport u kojem ne pobeđuje uvek bolji
Strateg iz Niša sinoć protiv Austrije proslavio jubilej na klupi Srbije, u junu bi trebalo da obori rekord
U tri od čak četiri utakmice polufinala LN pobednik je morao da se odluči posle dodatnog vremena.
I finansijski aspekat opstanka u eliti nije zanemarljiv.
Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje Austriju u revanš utakmici baraža za opstanak u A diviziji Lige nacija.
Revanš meč je na programu 23. marta na "Marakani" od 18.00
Naš reprezentativni štoper je po svemu odlična kupovina bivšeg dvostrukog prvaka Evrope
Jako je uzbudljivo bilo u Ligi nacija.
Prvi mečevi četvrtfinala Lige nacija igraju se večeras, a u centru pažnje biće dueli u Roterdamu gde branilac trofeja Španija gostuje Holandiji, dok će se u derbiju runde na "San Siru" sastati evropski i svetski giganti Italija i Nemačka.
Osakaćena kartonima i povredama, naša reprezentacija u Beču igra za povoljan rezultat pred revanš baraža za opstanak u A diviziji Lige nacija
„Galski petlovi“ digli na noge Dalmaciju, u fokusu zvezda Real Madrida
Austrija je pod vođstvom Rangnika obe kalendarske godine započinjala pobedom
Selektor na mukama pred duele sa “orlovima”.
Italija ili Nemačka biće domaćin završnog turnira Lige nacija, saopšteno je posle sednice Izvršnog komiteta Evropske fudbalske unije (UEFA), koji je održan u Lozani.
Naši odbojkaši i odbojkašice će imati jak vetar u leđa.
Analiza Austrijanaca, rivala za opstanak u A diviziji Lige nacija.