ĐOKOVIĆ PONOVO IGRA U BEOGRADU? Sprema se nova revolucija, ovo će oduševiti sve navijače
Novak bi mogao da zaigra u prestonici pre nego što je planirao
Novak bi mogao da zaigra u prestonici pre nego što je planirao
Imamo najboljeg svih vremena, a tenis nam se gasi
Uspešan vikend za srpske tenisere
Dejvis kup reprezentacija Srbije u hali "Aleksandar Nikolić" igra treći meč plej-ofa za ostanak u Svetskoj grupi, a na terenu je dubl Novak Đoković - Hamad Međedović
Nole je silno motivisan kada igra za reprezentaciju
Prvi utisci selektora Srbije posle žreba u Dejvis kupu.
Teniska reprezentacija Srbije biće nosilac u žrebu za baraž za opstanak u Svetskoj grupi 1 Dejvis kupa, objavljeno je danas na sajtu Svetske teniske federacije (ITF).
Srbiji sada predstoji borba za opstanak...
Od titule 2010. godine do borbe za opstanak
"Orlovi" nisu opravdali očekivanja.
Razočaran sam, nije dobra situacija za nas da gubimo kod kuće sa 2:0, ali naučen sam da se ne predajem, rekao je selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki nakon prvog dana baraž meča za plasman na finalni turnir Dejvis kupa protiv Slovačke.
Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je danas od slovačkog tenisera Lukasa Klajna sa 2:0 (7:6(7:2) 6:2) u prvom meču kvalifikacija za grupnu fazu Dejvis kupa.
Reprezentaciju Srbije čeka duel sa Slovačkom
Đoković neće nastupiti u Dejvis kupu
Drugačije smo svi u Srbiji zamišljali nedelju, 26. novembar. Jedna loptica delila nas je od "salatare" i skakanja iz padobrana.
"Nije se dalo ni ovaj put", rekao je selektor Viktor Troicki na konferenciji za medije posle poraza u polufinalu od Italije. I zaista je našim teniserima nedostajalo i malo sreće. Kada je Novak Đoković došao do tri vezane meč lopte, da li je iko pomislio da se Srbija neće boriti za "salataru". Verovatno ni sam Janik Siner nije verovao da može da napravi preokret