Tag: "Vaso Bakočević"

JEDAN UDARAC JE BIO DOVOLJAN Vaso Bakočević nokautirao Italijana i "zapalio" Arenu (VIDEO)
Duel u kategoriji do 80 kilograma izazvao je veliku pažnju publike, a Bakočević je ispunio očekivanja ekspresnim nokautom.

ISPLIVAO SNIMAK IZ SVLAČIONICE VASE BAKOČEVIĆA Ovo je dokaz da je stvarno kraj (VIDEO)
Svet borilačkih sportova je u totalnom šoku...

SKANDAL KOJI JE PODIGAO REGION NA NOGE Hrvat nokautirao Vasu Bakočevića, ali zbog jednog poteza ostao bez trofeja!
Sjajan nokaut hrvatskog MMA borca Filipa Pejića protiv Crnogorca Vasa Bakočevića na FNC događaju u Puli ostao je u senci nesportskog poteza koji je usledio nakon udarca i šokantne diskvalifikacije Hrvata

BRUTALNI BAKOČEVIĆ Vaso dobio Egipćanina u sofijskom spektaklu
Nova pobeda popularnog "Psiha".

SAMO NA RUKE Vaso Bakočević dobio šansu iz snova, potpisao za najjaču organizaciju
Velike vesti za sve ljubitelje borilačkih sportova

BAKOČEVIĆ I JA SMO DEBILI Kroata posle velike pobede u Beogradu: Jedva smo prolazili osnovnu i srednju školu
Prošlo je nedelju dana od velikog spektakla u prestonici Srbije

ČETIRI PUTA ME JE UDARAO U GLAVU Kroata posle pobede nad Bakočevićem opet provocirao
Fansisko Kroata Bario pobedio je crnogorskog borca Vasu "Psihopatu" Bakočevića u jednoj od borbi 13. izdanja FNK

VARNICE PRED SPEKTAKL Vaso Bakočević i Kroata Bario oči u oči (VIDEO)
U subotu je na programu duel koji svi sa nestrpljenjem čekaju

VRELA NAJAVA BORBE DECENIJE Vaso Bakočević opasno isprozivao Hrvata pred meč u "Pioniru" (VIDEO)
Sukob između njih dvojice traje već nekoliko godina, a sada će se desiti njihov revanš. U prvom meču slavio je Kroata, tako što se Bakočević povredio posle pola minuta borbe, pa će sada imati priliku za "popravni ispit".

NE DOLAZIMO DA IGRAMO TENIS, BIĆE LUDILO Vaso Bakočević spreman za borbu decenije: Ne zanima me kako, bitno je da Kroata na kraju završi na podu (VIDEO)
Nema sumnje da će najveću pažnju privući duel Vase Bakočevića i Fransiska Barija Kroate.