Tag: "miloš milojević"
NEMA MU RAVNOG Milojević je kralj Ujedinjenih Arapskih Emirata
Bivši trener Crvene zvezde ostvario ogroman uspeh.
PRED NOVOM DUPLOM KRUNOM Osvojio je dva trofeja sa Zvezdom, a sada je pred istim uspehom sa drugim klubom
Tim srpskog stratega zauzima prvo mesto na tabeli u tamošnjem prvenstvu sa šest bodova više u odnosu na Šabab Al Ahli koji sa klupe predvodi Marko Nikolić.
TITULA JE NA DOHVAT RUKE Nekadašnji trener Zvezde pred velikim slavljem, "partizanovca" ostavio na 14 bodova razlike
U 19 mečeva lider iz Dubaija ima učinak od 16 pobeda i tri remija, uz gol razliku 50:16.
ZVEZDU ČEKA VELIKI IZAZOV Milojević ima samo reči hvale na račun Radničkog
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je na konferenciji za medije, pred utakmicu sa ekipom Radničkog iz Kragujevca, da su rezultati protivničkog tima za poštovanje.
BOGATI ŠEICI VERUJU MILOJEVIĆU Bivši trener Zvezde dobio džakove para
Bivši trener Crvene zvezde Miloš Milojević produžio je saradnju sa Al Vaslom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sve do 2026. godine.
ZAGRMEO BIVŠI TRENER ZVEZDE Milojević: Evo kako naši klubovi UNIŠTAVAJU trenere
Bivši trener Crvene zvezde Miloš Milojević iskreno je govorio o dešavnjima u našem fudbalu
PODATAK ZA ISTORIJU Nekadašnji trener Zvezde je jedini neporaženi u 2023. godini
Miloš Milojević je svoj pobednički niz započeo na klupi Crvene zvezde, a nastavio ga u Al Vaslu. Iza sebe je ostavio Žorža Žezusa i Luisa Enrikea koji su, pored njega, upisali najmanje poraza u 2023. godini.
ARAPI ODUŠEVLJENI MILOJEVIĆEM Zbog Srbina naučili i ćirilicu
Veliko priznanje za srpskog trenera
NASTAVLJA DA BRILJIRA Doneo Zvezdi duplu krunu, pa otišao, a sada je treći mesec uzastopno najbolji trener lige
Al Vasl je bez poraza od starta sezone u kojoj se odigralo osam kola. Imaju šest trijumfa i dva remija uz gol-razliku 23:10, ali i tri pobede u nizu od kojih su dve u novembru.
ZVEZDA JE MOJA KUĆA I UVEK ĆE TO BITI Milojević: Sve sem pobede se kod nas doživljava tragično
"Zvezda je moja kuća i uvek će to biti. Nadam se da i oni mene doživljavaju kao svog"
MILOJEVIĆ PONOVO BLISTAO Drugi put trener meseca u Arabiji
Srpski trener Miloš Milojević pravi sjajne uspehe sa svojim Al Vasl-om u u Ujedinjenim Arapskim Emiratima