ČUVENI TRENER RASPALIO MAŠTU "DELIJA" "Voleo bih da vidim Arnautovića uskoro u dresu Zvezde"
Kao i svi navijači Crvene zvezde, tako i srpski trener Milovan Rajevac ima želju da ovog leta vidi Marka Arnautovića u crveno-belom dresu
Kao i svi navijači Crvene zvezde, tako i srpski trener Milovan Rajevac ima želju da ovog leta vidi Marka Arnautovića u crveno-belom dresu
Kolko bi Zvezda morala da se "otvori" ako u svoje redove želi da dovede Marka Arnautovića
Prelepe emocije imam ovde, zna se da su mi s očeve strane svi iz Srbije, rekao je rođeni Bečlija
Marko Arnautović se već neko vreme povezuje sa Crvenom zvezdom, sada je i sam govorio o ovoj temi
Lep gest posle utakmice Srbrije i Austrije...
Napadač Intera nije želeo puno o mogućem prelasku na Marakanu, ali...
Potvrda da Austrijanac srpskog porekla nosi crveno-bele boje u srcu.
Marko Arnautović je tokom meča Austrije i Srbije (1:1) imao problema sa povredom
Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno protiv Austrije (1:1), a posle utakmice selektor Dragan Stojković imao je poruku za Marka Aranutovića
Napadač Austrije srpskog porekla nije zadovoljan mečom sa Srbijom.
Austrija je pod vođstvom Rangnika obe kalendarske godine započinjala pobedom
"Orlove" čeka težak posao
Nemački velikan je u potrazi za napadačem koji bi bio ispomoć Hariju Kejnu, a on je jedna od meta.
Iskusni ofanzivac u izjavi za ORF sport osvrnuo se na povratak Davida Alabe u nacionalni tim posle višemesečne pauze, a potom i otkrio u kakvom raspoloženju dočekuje utakmice
Srbina koji igra za Austriju mnogi su poredili sa Balotelijim, ali na svu sreću krenuo je drugim pravcem zahvaljujući porodici
Iskusni napadač, sva je prilika, neće pojačati Crvenu zvezdu.