SRBI BEZ FINALA NA 100 METARA SLOBODNO Barna i Stjepanović završili takmičenje u polufinalu
Srpski plivači Andrej Brana i Velimir Stjepanović nisu uspeli da se plasiraju u finale na 100 metara slobodno
Srpski plivači Andrej Brana i Velimir Stjepanović nisu uspeli da se plasiraju u finale na 100 metara slobodno
Drago mi je što smo i Andrej Barna i ja ušli u polufinale. Mislim da je velika stvar da Srbija ima dvojicu plivača u polufinalu jedne discipline, izjavio je danas srpski plivač Velimir Stjepanović posle plasmana u polufinale trke na 100 metara slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Parizu
Svaka čast za našeg plivača, ali je ipak ostao bez polufinala!
Srpski plivači, džudisti i stonoteniserka Izabela Lupulesku rekli su danas, pred poletanje za Pariz na Olimpijske igre, da su spremni da se pokažu u najboljem svetlu i pruže maksimum
Velimir Stjepanović je osvojio osmo mesto u finalu na 200 slobodno na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Srski plivač Velimir Stjepanović plasirao se danas u finale trke u disciplini 200 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Srpska štafeta 4 x 100 slobodno obezbedila je olimpijksu "vizu"