Tag: "ognjen ugrešić"
"SAMO SE ČUJU PESME GROBARA" Ugrešić i Dragojević otkrili tajnu iz svlačionice Partizana
Tandem crno-belih otkrio manje poznate detalje iz svlačionice.
NOVI "ORAO" Ugrešić: Tek polako postajem svestan...
Fudbaler Partizana Ognjen Ugrešić novi je reprezentativac Srbije
HOĆE LI UGREŠIĆ OSTATI U PARTIZANU? Mladi vezista progovorio o interesovanju velikana
Mladi fudbaler otvorio dušu
NIŠTA NE BI BILO ISTO Partizanov junak je bio na korak do odlaska, ali...
Nije želeo da napusti Humsku. Makar ne tada, pre nego što ostavi znoj na crno-belom dresu.
MIJAT SVE OTKRIO Evo za kojeg igrača je Partizan odbio ogroman novac
Član uprave Partizana, Predrag Mijatović otkrio je zanimljive detalje
PARTIZANOVO ZLATO Ognjen Ugrešić za Alo! otkrio o čemu sanja i koliko mu znači crno-beli dres
Od ovog momka navijača Partizana očekuju baš mnogo...
NE JEDAN, NEGO ČAK DVA POTPISA U HUMSKOJ Partizan završio ogroman posao
Crno-beli će uskoro sve i zvanično da objave.
PARTIZAN JE PORODIČNA TRADICIJA Ognjen Ugrešić za sport.alo o tome kako je zavoleo fudbal, interesovanju Mančester junajteda, otkriva kako ga je najveća legenda Partizana dovela u Humsku
Čim sam prohodao, počeo sam da šutiram loptu i znao sam da će to biti moj poziv - kaže talentovani vezista Partizana - Ognjen Ugrešić
CRNO-BELI BISER NA METI MNOGIH Mađari hoće da "ukradu" dete Partizana?!
Ovog proleća dobio je priliku da se potvrdi u dresu Partizana i nekako se stiče utisak da je u tome i uspeo
PRVENAC UGREŠIĆA U DRESU PARTIZANA "Gol posvećujem porodici, ispunjen mi je san"
Fudbaler Partizana Ognjen Ugrešić izjavio je da je presrećan zbog postignutog gola na meču protiv Radničkog iz Kragujevca u utakmici trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije
CRNO-BELI IMAJU RAZLOGA ZA SLAVLJE Biser rešio da ostane u Partizanu i naredne sezone
Crno-beli biser će nastaviti da se fudbalski razvija u Humskoj.
BISERI PARTIZANA U EUFORIJI POSLE DERBIJA: Ispunili smo san, ovo smo čekali ceo život
Mladi fudaleri Partizana sumirali utiske posle debitantskog nastupa.