DEVOJČICA ODUŠEVILA NOVAKA Đokovića šokiralo pitanje koje je dobio, pa održao pravu životnu lekciju

12:46 | 13-09-2024

Tenis 0

Sjajna scena na javnom servisu.

rts

S obzirom na to da Novak Đoković boravi u Beogradu gde ga očekuje nastup na Dejvis kupu sa reprezentacijom Srbije, mnogi su iskoristili priliku da sa njime porazgovaraju.

Tako je jedna devojčica tokom emisije na televiziji "RTS" postavila pitanje koje je oduševilo popularnog Noleta, a ono je glasilo ovako:

BEOGRAD NA NOGAMA Evo kad Novak igra za Srbiju, poznati termin

- Kako uspevaš da se vratiš mentalno u meč kada kreneš da gubiš i odjednom samo počne da dobijaš? - pitala je ona, na šta je Đoković odgovorio:

- Odlično pitanje, fantastično. Hvala ti na njemu! - rekao je on, pa nastavio:

- Kroz jedan meč prolazim kroz razne oscilacije i turbulencije, mentalne, fizičke i emotivne i imam puno sumnji. I ko vam kaže da toga nema kod sportista, da nema straha, ne govori istinu. Svaki sportista, na bilo kom nivou, ima sumnje i strahove i to se dešava u kontinuitetu svaki meč. Ono što je važno je da ti ne dozvoliš da te ti strahovi i sumnje zadržavaju previše u tom stanju svesti, da se izdigneš iznad njih i da se koncentrišeš... Ili da gledaš u nekoga, u nešto, da u svojoj glavi stvaraš slike nečega što je pozitivno, one koje te motivišu i daju ti snagu da se izdigneš iz te situacije - održao je sjajnu životnu lekciju Novak, koja može da se primeni u sve sfere života i društva.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading