GEST ĐOKOVIĆA O KOME SE PRIČA Novak rasplakao "pola" Beograda, ono što je uradio NIKO neće zaboraviti

15:50 | 15-09-2024

Tenis 0

Oduvek je bio veliki gospodin i sportista.

tanj

Reprezentacija Srbije je povela sa 3:0 u borbi za opstanak u elitnoj diviziji Dejvis kupa i samim tim pobedila Grčku i ostvarila zacrtani cilj.

ĐOKOVIĆ USRED MEČA OTIŠAO NA TRIBINE I SEO?! Publika u šoku, kako se tako brzo presvukao? (FOTO)

"Orlovi" su do trijumfalnog boda došli posle dubl meča u kome je sa Hamadom Međedovićem igrao Novak Đoković, koji se emotivnim rečima obratio publici u dvorani "Aleksandar Nikolić":

- Došli ste u velikom broju, zadovoljstvo je igrati pred vama. Jedva čekam da ponovo zaigramo pred vama, vi ste nam snaga i hvala vam od srca na podršci. Hteo bih samo još dve stvari. Hamad je zaslužio ogroman aplauz za borbu i staloženost u momentima kada se lomio rezultat on je nosio naš tim. Svaka čast kako si se poneo sa pritiskom, Hame - počeo je priču Đoković, pa dodao:

- Poslednja stvar, ono što je nama svima bitno, naš prijatelj Filip Krajinović se povlači iz tenisa zvanično i želeli bismo da ga pozovemo da mu odamo priznanje i zahvalnost za sve što je uradio za srpski tenis. Danas mu je poslednji dan profesionalne karijere i zaslužio je ogroman aplauz za trud koji je uložio - zaključio je Novak, a onda pozvao publiku da ovacijama pozdravi Krajinovića koji je zvanično završio karijeru.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading