LEGENDARNI TENISER ZAGRMEO Ako Nadal ne može da igra Lejver kup, šta može!?

22:25 | 15-09-2024

Tenis 0

Čuveni teniser Aleks Koreča oglasio se povodom odluke Rafaela Nadala da ne igra ovogodišnji Lejver kup

novak đoko

Španac je odlučio da preskoči egzibicioni turnir koji će se ove godine igrati u Berlinu. Iako je rekao da nema razloga za brigu, ovaj njegov potez je naišao na oštre reakcije.

- Ako Rafa ne može da igra Lejver kup, šta može - zapitao je na Eurosportu Aleks Koreča - To takmičenje je veoma opušteno.

Zato Koreča ističe da ga je veoma uznemirila ova vest.

- Za mene je ovakva Nadalova odluka alarm. Na Lejver kupu možete da birate koliko ćete igrati, samo singl ili samo dubl, ali i više mečeva – objašnjava Španac svoje razmišljanje.

- Nadam se da će sve biti u redu, da će se oporaviti i da će se vratiti na teren, kada se bude dobro osećao, tamo gde smatra da je najbolje.

Mnogi su pomislili da bi Nadal mogao da završi karijeru na Lejver kupu, isto kao i Rodžer Federer pre dve godine. Koreča smatra da je za to mnogo bolja prilika Dejvis kup.

- Mislim da bi za njega, ali i ceo španski tim, bila sjajna situacija da se povuče u Malagi.

Međutim, Nadal se još uvek ne govori ništa o svojim planovima. nakon poraza od Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama je rekao da će ubrzo doneti odluku, ali ju je odložio. Sledeći turnir na kome bi trebalo da nastupa je Šest kraljeva slemova koji se se sredinom oktobra igra u Rijadu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading