ZBOGOM Emotivna poruka Filipa Krajinovića, obratio se i Đokoviću (FOTO)

16:43 | 17-09-2024

Tenis 0

Što bi Novak rekao, najmlađi penzioner u Srbiji

foto

Srpski teniser Filip Krajinović oglasio se nakon završetka karijere.

Krajinović se povukao nakon što nije uspeo da izbori nastup na US Openu.

Karijeru je okončao kao 633. teniser sveta, a najbolji plasman bila mu je 26. pozicija 2018. godine.

- Dragi prijatelji, saigrači i navijači,


Rekao sam "zbogom" jednom prelepom putovanju koje mi je pružilo neverovatne prilike, upoznalo me sa izuzetnim ljudima i darovalo nezaboravna iskustva. Tokom 15 godina profesionalne karijere, doživeo sam trenutke koji će zauvek biti urezani u mom srcu. Put nije uvek bio uvek lak; bilo je poraza i pobeda, ali svaki taj trenutak je oblikovao moju karijeru i učinio me onim što sam danas.

Želim da se zahvalim celom svom timu reprezentacije, timu svojih prijatelja. Bila je velika čast i privilegija stajati rame uz rame sa vama i zajedno braniti boje Srbije. Naučili ste me mnogo toga, bili ste moja druga porodica, ona s kojom sam rastao kao čovek i sportista.



Fernando (Đoković), juče nisam uspeo da kažem sve što sam želeo zbog naleta emocija. Hvala ti što si verovao u jednog malog Somborca i pomogao mu da pronađe svoj put. Hvala ti na neizmernoj podršci bez koje ne bih bio ovde gde sam danas, i bez koje sigurno ne bih stajao pred vama. Inspiracija si za sve nas, ne samo kao sportista već i kao čovek.. Hvala ti za sve trenutke, kako na terenu, tako i van njega.

Viktore, selektore, hvala ti na poverenju, strpljenju i velikom srcu. Hvala ti što si me prihvatio, i bio uporan da me "ukrotiš" i što si na taj način postao moj veliki prijatelj i oslonac kroz sve ove godine.

Duci , kume, zajedno smo prošli kroz sve – i dobre i loše trenutke, sve uspone i padove. Privilegovan sam što te imam uz sebe kao prijatelja, i zahvalan na svemu što sam naučio od tebe - napisao je Krajinović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading