STRAH I NEVERICA Nole igra svoj poslednji teniski ples, mnogi tvrde da je ovo dokaz

10:44 | 18-09-2024

Tenis 0

Navijači Novaka Đoković su baš zabrinuti...

metlas

Novak Đoković je potpuno promenio priču... Ovo je prvi put da ne zna šta će i kada igrati. Sve to zabrinulo je njegov navijače.

Oni tvrde da je ovo Noletov "oproštajni ples", a razlog za ovu tvrdnju našli su u činjenici da Novak igra egzibicije i to raznim destinacijama širom sveta. Upravo u ovome vide Đokovićevu želju da što više proširi tenis pred oproštaj.

Sve to podgrejale su Noletove reči.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Prvi put u karijeri nemam dugoročne planove. Živim u trenutku i videćemo šta će se desiti. Igram sa Grigorom u Sofiji, pa u Kini, a zatim egzibicioni turnir u Saudijskoj Arabiji. Posle toga, ne znam. Videćemo i proceniti", poručio je Novak Đoković.

- Za mene je vreme sa porodicom važno, želim da budem sa ženom i decom, da učestvujem u njihovim životima što nisam već mogao u godinama iza nas", dodao je Đoković šta njemu u ovom trenutku najviše fali, poručivši da uopšte nije opterećen time da li će izboriti nastup na završnom mastersu u Torinu.

Da li je oproštaj blizu? To niko ne može da zna, ali činjenica je da Novak ima 37 godina i da će dan kada prestane da igra tenis doći...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading