FEDERER GOVORIO O ĐOKOVIĆU Šokantne reči Švajcarca, Novakovi navijači u neverici!

15:28 | 18-09-2024

Tenis 0

Rodžer se oglaio pred početak Lejver kupa

Đoković i Federer

Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer govorio je pred početak Lejver kupa u Berlinu o svojim najvećim rivalima, Rafaelu Nadalu i Novaku Đokoviću.

Novak je i dalje u samom vrhu, još uvek je među glavnim favoritima na najvećim turnirima, dok Nadal sve manje igra, retko pobeđuje i praktično je na korak od penzije.

Federer je upitan da prokomentariše Nadalove šanse za osvajanje još nekog grend slema.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Sa Rafom ne znamo šta će dogoditi, videćemo. Teško mi je da bilo šta prognoziram o Nadalu jer jedva da je igrao poslednje dve godine.

Sa druge strane, Novaka vidi kao jednog od favorita za osvajanje svih takmičenja na kojima bude nastupao. Štaviše, istakao je da je srpski teniser favorit na sledećem Australijan openu.

- Osvojio je zlato na Olimpijskim igrama i takmiči se regularno. Tačno je da je imao neke povrede, ali one su normalne kada krenete da starite. Mislim da će on biti jedan od favorita za osvajanje Australijan Opena, zajedno sa Sinerom i Alkarasom. Siner mora da brani titulu, Karlos ima potencijal da osvoji sva četiri Grend Slema, tako da će to biti vrlo interesantan turnir - rekao je Federer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading