FEDERER POSLAO JASNU PORUKU NADALU Voleo bih da Rafa odigra još jednu sezonu

13:45 | 19-09-2024

Tenis 0

Švajcarac ima poruku za svog velikog rivala

Đoković, Federer i Nadal

Rodžer Federer se nalazi u Berlinu gde će se održati ovogodišnji Lejver kup. Legendarni Švajcarac se na ovom turniru pre dve godine oprostio od tenisa, a sada je govorio o svom velikom rivalu Rafaelu Nadalu.

Spekulisalo se da bi Španac mogao na isti način da završi karijeru i da se povuče u Berlinu, ali je u međuvremenu otkazao učešće na ovom egzibicionom turniru i još uvek nije otkrio kakvi su mu planovi u budućnosti.

- Voleo bih da Rafa odigra bar još jednu godinu - kaže Federer u intervjuu za nemački „Mopo“.- Bilo bi to fenomenalno, ali samo on treba da donese tu odluku i odgovori na to pitanje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Rodžer ne krije koliko je želeo da Nadal bude učesnik Lejver kupa:

- Mnogo sam se nadao da će uspeti da odigra bar jednu partiju, ali samo nam je rekao da je bolje da ne dolazi, da ne može, jer se ne oseća spremnim - otkrio je šampion 20 gren slem trofeja.- Verujem da sada prolazi kroz proces odlučivanja šta dalje da radi, da li da nastavi da se sprema da proba da igra.

Jasno mu je da godine veoma brzo prolaze.

- Vreme te gazi i troši. Na kraju dođe trenutak kada je pametno reći da je kraj. Sve se odjednom završi, konačno se opustiš i kažeš sebi „na sreću, više nema treninga, nema ni mečeva“.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading