ON JE ODBIO DA ISPUNI ŽELJU NOVAKU Javio se čovek koji je "naljutio" Đokovića, evo šta mu je poručio

17:06 | 20-09-2024

Tenis 0

Srbin je u jednom trenutku tražio "Luda po tebe", ali mu ta želja nije bila uslišena.

Novak Đoković

 

Bugarski di-džej po imenu Martin dospeo je u žižu bugarske javnosti nakon što na egzibiciji između Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova nije ispunio želju Noletu.

Srbin je u jednom trenutku tražio "Luda po tebe", ali mu ta želja nije bila uslišena.

- Di-džej, probudi se! Slušaj me dobro, di-džej, slušaj me! Dva sata sam na terenu, nijednom nisi pustio "Luda po tebe". Nijednom! 'Ajde bratko, pusti jednom. Samo jednom! 30 sekundi, 20 sekundi. 10 sekundi, 'ajmo. Tri dana sam se spremao da pevam "Luda po tebe". Nemaš? Je l' može neko da se poveže ovde sa blututom - pitao je Đoković.

Nije bilo prijatno di-džeju u tim momentima, što je i sam potvrdio za bugarske medije.

- Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Na kraju događaja, ispostavilo se da sam bio na najglupljem mestu. Kada je prišao i tražio tu pesmu, niko od ekipe nije znao šta da radi. Imao sam sreću što su kamere bile uprte u mene. To što sam puštao bilo je potpuno podređeno onome što ova osoba voli. U sali su bili Novak Đoković i Grigor Dimitrov, i mislite da ja odlučujem šta ću puštati? Niko mi ne ostavlja takvu odluku. Imam izjavu od menadžmenta Grigora Dimitrova da su veoma zadovoljni aranžmanom - rekao je DJ Martin i dodao:

- Nakon 11 sati, takođe sam bio pozvan na "after party" da puštam muziku i obavešten sam da će i on biti tu, kao i Kamelija, da peva tu pesmu. Zabava je otkazana i otišli su u veći klub. Očigledno im je trebalo više prostora, pa je Kamelija otišla tamo. Organizatori su se potrudili da čuje tu pesmu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading