NOVAK ZAGRMEO Đoković se oglasio nikad jačim rečima o Sinerovom doping skandalu

16:30 | 02-10-2024

Tenis 0

Novak progovorio o aktuelnim temama.

Novak Đoković

Održao je Novak Đoković konferenciju za medije pred masters turnir u Šangaju odakle je poslao veoma moćnu poruku.

Ponajviše je Nole govorio oko doping skandala Janika Sinera i to što je WADA tražila suspenziju za Italijana uprkos tome što je on prvobitno bio pomilovan.

- Ceo slučaj oko Sinera na pomaže tenisu uopšte. Janik je dobio sve tri žalbe do sada, mora da mu je jako teško, kako njemu tako i njegovom timu i porodici.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Poručio je srpski teniser i da bi voleo da se cela situacija što pre rasčivija kako bi fokus mogao da bude prebačen isključivo na tenis.

- Nadam se da ćemo se vratiti tenisu. Impresivno je šta Janik radi tokom ovog procesa. Igra na veoma visokom nivou, osvaja slemove i većinu mečeva u kojim igra. Ipak, ove okolnosti nisu pozitivne za naš sport tako da se nadam da će sve ovo razrešiti što je pre moguće. Šta god da se desi, na kraju, želim samo da se brzo razreši. To je sve što imam da kažem o tome.

Novak je zagrmeo i vrlo jasno jasno poručio da sistem oko utvrđivanja dopinga nije dobar i da mora hitno da se menja!.

Sasvim je očigledno da sistem ne radi dobro. To shvataju čak i ljudi koji ne prate pažljivo naš sport. Ima mnogo nedoslednosti, u mnogo toga su uključena rukovodeća tela i slučaj ne pomaže našem sportu - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading