ĐOKOVIĆ JE RONALDO, A FEDERER MESI Legendarni trener pokrenuo raspravu, a Novakov bivši trener se čudi gde je Nadal u čitavoj priči?

06:30 | 06-10-2024

Tenis 0

Poznati teniski trener Patrik Muratoglu napravio fudbalsko poređenje u svetu tenisa i donekle ima smisla

Novak Đoković

Muratoglu je uporedio Novaka Đokovića sa Kristijanom Ronaldom, dok je Rodžera Federera uporedio sa Leom Mesijem. 

- Mislio sam da biste želeli da čujete ovaj razgovor koji sam vodio sa svojim prijateljem ove godine. Iz iskustva znam da ljudi vole da komentarišu kada se tenis i fudbal pojavljuju u istom kontekstu - napisao je Muratoglu, a onda objasnio na šta se konkretno svodio razgovor. 

- Rekli smo da je Federer Mesi, a Đoković je Ronaldo. Zašto? Jer je Federer ludački i čist talenat i jednostavno mora da oseća ono što radi. Đoković je, sa druge strane, strašno vredan radnik koji obraća pažnju na svaki detalj - dodao je Muratoglu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

URNEBESAN SUSRET NOVAKA I KARLOSA Nikada ne biste pogodili kako je Đoković nazvao Alkaraza kada ga je ugledao (VIDEO)

U celu priču se uključio i Boris Beker, nekadašnji nemački teniski as i čovek koji je radio kao trener sa Novakom Đokovićem. 

- A šta je sa Nadalom - pitao je Beker. To su isto pitali i brojni navijači, a neki su samo činjenično konstatovali ono što bi i svako u Srbiji. 

Novak je osvojio sve što je moglo da se osvoji u tenisu, baš kao i Mesi u fudbalu, dok Ronaldu fali trofej sa Mundijala.

Osim toga, Ronaldo u fudbalu ima više golova od Mesija, baš kao što Federer u tenisu ima više titula od Novaka.

Zbog toga Muratogluov stav ima smisla kada se priča o talentu i radnoj etici, ali ne i kada se priča o sveukupnim rezultatima i karijeri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading