NOVA TENISKA DRAMA Medvedev izgore, udario nikad jače: Alkaraz i Siner su favorizovani

08:43 | 07-10-2024

Tenis 0

Danil Medvedev je dobio Matea Arnaldija i napravio je totalni šou

Medvedev

Rus je izgubio prvi set sa 7:5, pre nego što je dobio naredna dva 6:4, 6:4, a nimalo mu se nisu svidele loptice sa kojima je igrao.

- Dobre loptice - napisao je Medvedev na TV kameri nakon pobede na ovom meču, a onda je uz ironičan osmeh napustio teren.

Posle meča je rešio sve da otkrije.

- Mislim da ove loptice jednostavno idu u korist igračima koji imaju jak udarac iz mrtvih lopti. Neki su tu bolji, neki nisu. Zapravo su dva tenisera koji ovo najbolje rade već dva najbolja tenisera na svetu i siguran sam da bi bili dobri i bez ovih loptica. Ali sa ovim lopticama oni su jedina dvojica tenisera koji mogu da stvore neverovatnu moć. To su Janik i Karlos, to im dodaje novu snagu. Ja ću probati da se borim sa ovim što imam, probaću da nađem snagu koju nisam imao ni kao mlađi - rekao je iskreno i ljuto Medvedev.

SJAJAN PREOKRET RUSA Medvedev se namučio protiv Italijana, ali izborio osminu finala Šangaja

Medvedev je naglasio da njegova građa nije takva da može dobro da igra sa lopticama kakve se koriste na turniru na kome posle pet godina igra i Novak Đoković.

- Radili su se testovi eksplozivnosti i snage mišića, a ja to nemam. Ja mogu mnogo snage da proizvedem u loptici kada ona stane, tako da pokušavam da uradim šta god mogu. I dalje ne igram loše, borim se, hoću da odem do kraja - rekao je Medvedev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading