BIVŠI NOVAKOV TRENER BI DA IZBEGNE SKANDAL Siner mu dao poseban zadatak, evo o čemu se radi

20:17 | 07-10-2024

Tenis 0

Italijan ne želi da mu se ponovi slučaj iz marta.

Janik Siner

Janik Siner je nedavno dobio pojačanje u svom taboru. Ulises Badio, nekadašnji fizioterapeut Novaka Đokovića, kao i kondicioni trener Marko Paniki, takođe bivši član Đokovićevog tima, počeli su saradnju sa prvim igračem sveta u Pekingu.

Badio je u Šangaju primećen kako pokušava da masira Sinera uz stroge mere zaštite.On to čini u rukavicama, kako bi se izbegla i najmanja mogućnost da u Sinerovo telo dospe neka zabranjena supstanca.

Podsetimo, Italijan je u martu dva puta bio pozitivan na zabranjenu supstancu klostebol, koju je koristio njegov bivši trener Đakomo Naldi.

On je tim sprejom tretirao ranu na svojoj ruci kojom je potom masirao Sinera, pa je time inficirao italijanskog tenisera.

Iako je Siner za sada izbegao suspenziju, Svetska antidoping agencija (WADA) se nedavno žalila Sudu za sportsku arbitražu u Lozani zahtevajući da se on udalji sa terena u trajanju od jedne do dve godine.

Šta će na kraju biti, ostaje da se vidi, ali Siner za sada ne želi ni najmanje da rizikuje, pa je zatražio od novih saradnika maksimalnu pažnju.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading