BOLJE VESTI NISU MOGLE DA STIGNU Đoković otkrio jako bitnu informaciju i bacio sve u ekstazu

19:30 | 08-10-2024

Tenis 0

Novak ponovo govorio na razne teme u Kini.

Novak Đoković

Fantastičnom partijom na Mastersu u Šangaju je Novak Đoković danas protiv Fabija Kobolija potvrdio da je još uvek daleko od kraja karijere.

Jednostavno, još uvek je Srbin toliko dominantan da nema nameru da stane. Obradovao je Đoković navijače u Kini najavom da će se najverovatnije družiti i naredne godine.

- Uvek želim da dobro igram u Kini i verujem da su moji rezultati najbolji dokaz kako se ovde osećam. Uvek sam imao velike uspehe, kako u Pekingu, tako i u Šangaju. To je nesumnjivo posledica ljubavi, poštovanja i podrške koju uvek dobijam od kineskog naroda. Moja veza sa njima je duboka, pet godina bez igranja u Kini su zaista mnogo i veoma je verovatno da dogodine ponovo dođem.

Definitivno je jasno - Novaka ćemo gledati na terenu i tokom 2025. godine.

- Ne znam šta će mi ponuditi naredna sezona u vezi takmičarskog kalendara, ali znam da i dalje želim da igram. Moram da vidim kako će se moje telo osećati, ali i dalje pravim planove za budućnost da nastavim da igram, da mi najveći turniri budu prioritet. Zaista bih voleo da nastavim da dolazim u Kinu, bar na jedan turnir, zbog neverovatne energije i ljubavi koju ovde osećam.

Novak Đoković EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI
 

Priznaje najbolji teniser u istoriji da pametno upravlja rasporedom i da je zato svež i odmoran.

- Dobro se osećam. Verujem da mi pomaže činjenica da sam igrao malo turnira i da sam zato svež. Mogu da izdržim duge partije i ono što sledi. Dobro se oporavljam, nekoliko dana pauze takođe pomaže mom telu. Sa druge strane, nije idealno imati dva slobodna dana kao sada, ne želim da pravim duge pauze. Dobro se osećam i jedva čekam naredni meč.

Za kraj je Nole prokomentarisao i narednog rivala - Romana Safijulina.

- Posle dva laka seta protiv Kobolija jedva čekam meč protiv Safijuljina koji odlično igra na brzim terenima. Igrali smo dva puta, poznajem njegov kvalitet i to što može da uradi na terenu. Voli brz tenis, tako da moram da budem veoma koncentrisan - zaključio je Đoković koji je bez izgubljenog seta protiv ruskog igrača.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading