ŠOK SAZNANJE Žena ga odrukala: Trenirao Novaka Đokovića, a držao sliku Rafe Nadala na zidu (FOTO)

11:02 | 11-10-2024

Tenis 0

U svetu tenisa sve je moguće...

Novak Đoković

Rafael Nadal odlazi u penziju, a ova vest baš je rastužila ceo svet tenisa. Zbog nje, saznali smo jedan više nego zanimljiv detalj...

Da li se sećate bivšeg trenera Novaka Đokovića, Rikarda Pjatija? Njegova supruga je otkrila da je skoro 20 godina držao fotku španskog tenisera u dnevnoj sobi!

Njegova supruga Gaja šokirala je sve! Ona je na Instagramu podelila tu fotografiju na kojoj se vidi kako Španac u naručju drži njihovog sina Roka.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Rafa, bio si u našoj dnevnoj sobi skoro 20 godina, toliko vas volimo. Mnogo će nam nedostajati to što vas nećemo videti kako igrate ili se borite na terenu. Kakvu ste neverovatnu karijeru imali i kakva je privilegija bila posmatrati vas kako rastete i postajete šampion kakav ste, i na terenu i van njega. Uvek ljubazan, uvek uljudan, uvek pun poštovanja. Čestitamo vama, vašem timu i vašoj porodici na izvanrednoj karijeri, primer za svakoga ko je ikada voleo tenis. Sada je vreme da uživate u drugom delu svog života, zdravica za vas - poručila je Gaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaia Piatti (@thepiattis)

Podsetimo, Rikardo Pjati je Đokovića trenirao na početku karijere srpskog asa. Sarađivali su zajedno od jeseni 2005. do juna naredne godine

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading