"PA JA JOŠ IGRAM" Urnebesan odgovor Đokovića na temu koja drma teniski svet (VIDEO)

21:30 | 11-10-2024

Tenis 0

Novak se oglasio o gorućoj temi.

Novak Đoković

Bila je tu "velika trojka" (ili četvorka, ako ima iole nekog ko Mareja smešta u tu grupu), a od nje samo još Novak Đoković igra tenis.

Rodžer Federer i Rafael Nadal su otišli u penziju. Posebno je odlazak Španca uzdrmao teniski svet o čemu se još uvek govori.

- Pa ja još igram - nasmejao se Đoković i dodao:

- I dalje guram dalje, ali deo mene je otišao sa njima, to je sigurno. Era "Četiri musketara" i naših rivalstava je bila neverovatna. Ostavila je veliki trag u srcima mnogih navijača širom sveta.

Priznaje Novak da mu veoma teško pada to što su i Marej i Nadal objavili "kraj" u istoj godini.

- Iako smo znali da se i Endi i Rafa muče i da će pre nego kasnije doći objave o njihovom penzionisanju, i dalje je to pomalo šok da obojica u istoj godini to urade, a znamo i da je Rodžer otišao u penziju pre par godina... Da budem iskren, malo sam preplavljen, ali...

Što se tiče Đokovića, on iznova i iznova pokazuje i dokazuje da još uvek nije zreo za penziju.

- I dalje imam želju da igram, možda ne sa istim intezitetom i brojem turnira kao ranije, ali ovakvi mečevi, borba sa 19-godišnjakom dva i po sata na terenu, i dalje imam želju za time, i dalje mi je to izazov i pokušavam da izvučem najbolje iz sebe - zaključio je četvrti teniser sveta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading