ŠVAJCARAC NE MOŽE BEZ NOVAKA Federer se oglasio iz penzije, pa progovorio o Đokoviću, navijačima u Srbiji se ovo neće dopasti

09:40 | 12-10-2024

Tenis 0

Nekadašnji švajcarski teniser govorio je o Novaku Đokoviću

novak đo

Rodžer Federer je još jedan od onih koji su potcenili Novaka Đokovića. 

 Srpski teniser je ove sezone osvojio poslednju veliku stvar u tenisu koja mu nedostaje, olimpijsko zlato, ali po mišljenju njegovog velikog rivala on polako odlazi sa scene. 

Federer je govorio o menjanju generacija u tenisu i nakon što je izređao one koji su se povukli pomenuo je i Novaka. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Možete da osetite menjanje garde. Serena Vilijams se povlači, Endi Marej se povukao, Rafa je sve bliže. ovak očigledno ima tešku godinu, ali je osvojio Olimpijske igre i uradio je ono što je oduvek hteo da uradi. Osvojio je to olimpijsko zlato koje mu je izmicalo. To je za njega bilo neverovatno što je uradio - rekao je Rodžer. 

CEO SVET JE OVO ČEKAO Đoković i Federer se sreli u Šangaju! Evo kako je to izgledalo (VIDEO)

Novak je trenutno u Šangaju gde od 13 časova treba da odigra meč sa Tejlorom Fricom u polufinalu mastersa, ali Federeru su mnogo impresivniji mlađi teniseri. Pogotovo je nahvalio Karlosa Alkaraza koji mu se pojavio na Lejver kupu. 

- Da osećate da se sve menja i iskreno to što su Siner i Alkaraz uzeli po dva grend slema to vam pokazuje da taj talas zaista dolazi, promene se dešavaju i da su oni konstantni. Sjajno je gledati ih kako igraju. Kada sam video Alkaraza uživo na Lejver kupu u Berlinu bio sam jako impresioniran, on je sjajan teniser i mislim da će se mnogo ljudi jako zabaviti gledajući ga kako igra u budućnosti takođe - rekao je nekada najbolji teniser sveta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading