BEZ OVOG DETALJA NOVAK NE IZLAZI NA TEREN Nole u Šangaju nosi amajliju koja mu je donela zlato u Parizu

10:40 | 12-10-2024

Tenis 0

Novak Đoković se bori za plasman u finale mastersa u Šangaju gde ga u polufinalu čeka meč protiv Tejlora Frica (ne pre 13 časova)

Novak Đoković

Nole je u četvrtfinalu bio bolji od mladog Čeha Jakuba Menšika sa 2:1 u setovima. Nije bilo lako, što potvrđuju i Novakove reči posle meča kada je nahvalio mladog igrača pred kojim je budućnost. 

Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko, to je nova amajlija koju Novak ima oko vrata.

U pitanju je srebrni pravoslavni krstić koji Đoković nosi sa sobom već neko vreme, a doneo mu je i sreću na Olimpijskim igrama u Parizu gde je Nole osvojio dugo čekanu zlatnu medalju. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

BRUTALAN ODGOVOR NOVAKA Novinar pitao Đokovića da li je previše star, Nole mu kao iz topa poručio ovo

Novak Đoković EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI
 

Poznato je da je Novak i te kako privržen veri, a nebrojeno puta je isticao koliko mu je ona pomagala kada god je bio u najtežim trenucima u karijeri. 

Đoković je oko vrata dugo nosio drveni krstić sa Hilandara, koji je uzeo 2009. kada je posetio Svetu goru. Krajem 2016. godine pojedini navijači zamerali su Novaku Đokoviću što je u drugom delu sezone nosio na lančiću poludragi kamen ametist. 

Nole je iz praktičnih razloga odlučio da ga ne nosi na zvaničnim mečevima zbog stalnih masaža i tretmana, kako ga ne bi svaki čas skidao. 

Srebrni krst koji Novak sada nosi, nema sumnje da mu donosi sreću, a nadamo se da će tako biti i ovaj put i da će Đoković podići titulu na mastersu u Šangaju. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading