"IMAM NEKIH PROBLEMA..." Đoković odgonetnuo na pitanje o povredi

15:53 | 12-10-2024

Tenis 0

Prvi utisci Đokovića posle plasmana u finale Šangaja.

novak đoković

Uspeo je. Kao stena je Novak Đoković. Međutim, vidljivo je bilo da Srbin ima problema sa povredama i umorom posle meča sa Tejlorom Fricom.

Bilo je to jasno dok je davao prvu izjavu posle plasmana u finale Mastersa u Šangaju.

- Uvek je teško, ovakve bitke pogotovo, evo pri kraju turnira i u ovoj fazi karijere moram da se oporavim. Nije baš lako, ima tu i tamo nekih problema na terenu, juče i danas fizičke prirode, ali sam uspeo nekako da prebrodim to. Bio je ovo jako veliki test. Tejlor je u formi života, igrao je finale Grend slema, igra zaista dosta dobro na ovoj podlozi, servira sjajno, i znao sam da će biti veliki test. Drago mi je što sam završio u dva seta - rekao je srpski teniser i tako odgonetnuo u kakvom je stanju posle povrede na meču sa Fricom.

Ne krije Novak koliko mu prija da igra u Kini.

- Došao sam u Šangaj posle pet godina, a da nisam igrao u Kini. Mesto gde sam uvek imao dosta uspeha, i u Pekingu i ovde, sjajne borbe i predstave. Podrška koju ovde dobijam je fenomenalna i jako sam zahvalan, zbog toga dobijam energiju koja me tera da idem dalje. Došao sam ove godine da dođem do finala i da tražim tu stotu titulu. Imaću šansu protiv najboljeg na svetu i videćemo šta će se desiti.

Novak Đoković AP/Andy Wong
 

Na pitanje šta očekuje od finala sa Sinerom, Đoković odogovara:

- Okrećem se tom duelu, igra Siner izvrstan tenis, imam veliku podršku i nadam se najboljem - zaključio je Novak.

Duel Đoković - Siner na programu je sutra od 10.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading