SVI MOGU DA ODAHNU Novak stavio tačku na nagađanja, mnoge će zaboleti ove reči

07:01 | 14-10-2024

Tenis 0

Novak Đoković je u Šangaju otkrio da ne planira da se uskoro povuče..

Novak Đoković

- Mislim da sam igrao prilično dobro u finalu, što me uverava da i dalje mogu da se nosim sa ovim momcima koji su najbolji na svetu. Nadam se da ću moći da podignem nivo tenisa narednih meseci, u budućnosti - rekao je Novak Đoković.

Do stotog pehara Novaka nije došao danas, ali je pitanje vremena kada će i taj cilj ostvariti.

- Biće to bonus u mojoj karijeri ako se dogodi. Želeo sam da se to desi danas, ali nije bilo suđeno. Trudiću se svim silama da se dogodi negde u budućnosti. Nije sad to stvar „na život ili smrt“ za mene. Ostvario sam moj najveći cilj u karijeri. Sada je sve u grend slemovima i da vidim koliko još mogu da podignem lestvicu mojih igara.

Nastavio je u istom ritmu.

- Što se tiče rezultata, ovo je bila jedna od najgorih sezona. U nekom trenutku moralo je da dođe do godine bez osvojenog grend slema, kada nisam mogao da održim tako visok nivo. I to je u redu. Srećan sam svojom zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama, to je bio moj glavni cilj za ovu godinu. Ovo je jedna od onih sezona koje morate da prihvatite, ali više sam nego srećan sa svim što sam postigao u karijeri - podvukao je Novak Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading