OSTAVLJAM LJUDIMA... Novaka nije hteo da izgovori jednu stvar, sve je iznenadio

10:51 | 14-10-2024

Tenis 0

Novak Đoković je dobio pitanje ko je najveći teniser svih vremena

Novak Đoković

- Mislim da je to postalo bitno i prisutno tek pre nekih pet do sedam godina ili tako nešto. Ako je rasprava o tome ko je GOAT nešto što ljude koji prate tenis zaista zanima, podržavam to. I sviđa mi se - rekao je Novak.

Nastavio je u istom ritmu.

- Neću reći šta ja mislim o tome i ko je GOAT. Ostavljam ljudima da o tome diskutuju. Ja moram da ukažem poštovanje ranijim generacijama, tenis kao sport se mnogo razvio i napredovao, čak i sam reket se promenio i zato je veoma teško reći. Ljudi vole da raspravljaju o tome kako bi neko kao Bjorn Borg ili Rod Lejver ili Džon Mekinro igrali danas, ili ja, ili bilo ko drugi. Nikada to nećemo znati. Ja sam samo počastvovan što sam deo te grupe, počastvovan sam što mogu sebe da nazovem učenikom istorije tenisa i igre. Iako sam ih video mnogo puta i dalje se naježim kada ih sretnem, te legende, svaki put - rekao je Đoković.

Novak je pokazao još jednom koliko je veliki... Nikada nije želeo da stavi sebe u prvi plan i pored toga što je potpuno jasno da je baš on najvećih svih vremena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading