"BIĆE PODVIG DA NOVAK POBEDI SINERA" Italijan kao nikada pre ponizio Noleta, sramne reči upućene Đokoviću

06:00 | 15-10-2024

Tenis 0

Neverovatno da je ovo izgovorio za najvećeg tenisera u istoriji

Novak Đoković i Janik Siner

Anđelo Binagi, predsednik Teniskog saveza Italije, govorio je o meču Janika Sinera i Novaka Đokovića, i tom prilikom u velikoj meri potcenio po mnogima najboljeg tenisera ikada. 

- Baš sam razmišljao koliko su se stvari promenile za godinu dana. Ranije, pobediti Novaka bio je nezaboravan podvig. Sada sam bio siguran da će pobediti - rekao je on u razgovoru za radio „Gr Parlamento“.

FRAPANTAN PODATAK Đoković protiv Sinera ovo jako dugo nije uspeo da uradi - evo o čemu je reč 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

A onda i potcenio Novaka i to u ogromnoj meri: 

- Odsad, biće podvig za Novaka da pobedi Janika. Situacija se obrnula. Koliko će grend slemova moći da osvoji? Osvojio je dva u sezoni. Od Novaka je mlađi 15 godina, tako da će sa dva godišnje imati 30. Možda je previše, ali između Novaka, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, to je dobar cilj za postići. Ali nije bitno koliko će uspeti, pitanje je koliko ćemo uspeti da ga zadržimo u savršenoj formi. Nije btno koliko tunrira je osvojio ili koliko bodova ima, moramo da pratimo njegovo zdravlje. Ako je zdrav, Janik je fenomen kao dečak i kao sportista, koji nastavlja da uči. Njegova religija je rad. Nebitno da li će doći do 10, 20, 30, italijanski tenis je po prvi put apsolutni protagonista svetske scene. Jedina briga je zdravlje, ako je sačuva, idemo ka novoj eri - rekao je Binagi. 

Podsećamo, Siner je slavio u finalu mastersa u Šangaju protiv Đokovića sa 7:6, 6:3.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading